Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                 

Helgen kom och gick

 

 

God kväll blogg vänner .

 

Oj vilken helg jag har haft den kom och den gick.

Det har varit trevligt som alltid att ha W här full fart. Kompisarna , dom har varit ute rört på sig en del . Han har ätit ,med god aptit sovit gott.

 

I dag var vi i naturreservatet i Vårsta där vi träffade Tina som hade lagt ett spår tidigt i mors. Rex fick mycket beröm hon tycker han är väldigt duktig. Väldigt kul , matte fick lite bar tipps som jag ska tänka på när jag går spår med honom.

 

Hon berättade att jag kunde gå en fortsättnings kurs öppen klass som dom ska starta i november på helgerna. Väldigt intreserad av. Om vi kommer med så ska jag gå den sen ta anlagsprovet .

 

 

Han också med ha fika främmande då jag bjöd på björnbärspaj den var god . Han vi prata lite om våran kryssning ser vi ram i mot gubbarna får ta hand om hundar fixa sin middagar själv.

 

I dag gjorde jag en beställning från Letsdeal där jag beställde en höst / vinter jacka Den hade kosta 1900 min deal blev 399 kr . Kommer om 7 dagar .

 

 

Behöver en bra mellan jacka som jag kan ha i skogen klarar även väta blåst.

 

Jag får titta in hos er i morgon . Snart börjar jodskott den vill jag inte missa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söndagen den 15 oktober 2017 kl. 20:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Lite gammal & nytt

 

 

 

Taget i dag , solen sken på oss det var 5 plusgrad då vi gick i väg .

 

I dag blev det bar två timmar , menige var att jag skull plocka lite svamp, men Rex beteende sig så konstigt . Hade sen kol på något i skogen morrade hittade ett ställe som var väldigt mycket dofter på . Jag kände inte för det då jag var ensam med honom. I vanliga fall skull jag kanske inte reagera så. Men nu när vargen är i dom skogarna jag går i mer observant.

 

 

 

vI dag fick jag ett meddelade på telefon av henne som ska lägga ett viltspår att hon hade tid nu på söndag , jag tackade ja kul se hur det går för Rex . Det är ett spår på 600 m blod och skank plus blodstop .

 

Vi får också besök av barnbarn var länge sen jag träffade hon vi har haft så mycket just nu på helgerna. Kul få rå om honom.

 

 

Lite vad som har hänt vad som är på gång.

 

Sen jag skaffade dom här sulorna känns fötterna mycket bättre .

 

 

 

Har också köpt mig ett par kostymbyxor ska ha dom när jag åker på kryssning .Köpte dom på kapphal dom hade 25 % nästa en 100 billigare

 

 

 

 

Onsdagen den 11 oktober 2017 kl. 20:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Kurs och varg funderingar

 

Rödkullorna (kor) mötte oss på vägen ner idag . Rex och jag bestämde att vi skull ta oss till tyresta by till fots. Sen gick vi urskogsstigen när vi kom ner, lite pir i magen hade jag när vi kom in i skogen fall vargen skull komma. Jag tog mig en kopp kaffe och hembakt på deras kaffe innan vi begav oss hem igen . Runt 3 timmar och 11 km i dag.

 

Klart så skull min prins klättra lite.

 

I går kväll så startade våran lydnads två kurs vi var 7 hundar allt från 7 mån till 5 år. Rex sköte sig jätte bara. Tor han fick flicktycke på en jaktlabrador hon var så söt. Trevligt lite läxa har vi till nästa måndag.

 

 

Det är mycket skriverier fb jag följer en sida där dom lägger ut när människor ha träfat på vargen bra att ha då man ska ut i naturen.

 

Tycker lite synd om henne , hade varit bättre om hon varit kvar i Norge .

för hennes skull. Hörde att dom skjutit en var på norr sidan dom tor att det är den som har dödat 4 hundarna. Jag tor ite hon mår så bar här i vårat tätbebyggda om rådet. Hon är jätte fin så en film i dag som en person tagit var nära. Jag hopps hon vadrar vidare där hon kan möta andr varga var i en flock .

 

 

 

 

 

 

Tisdagen den 10 oktober 2017 kl. 19:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Varg när & svärmor till sjukhus igen

 

 

 

Vacker höstfärger på vägen till tyresta i dag.

 

Dagarna går så fort, hinner inte med.

Fick mina provsvar och alla provarna bra. Har också fått tid till magnetröntgen och sjukgymnasten klar.

 

 

I torsdag åkte vi till Alby för att gå Albysjön runt som är runt 8,7 km

 

Vi stannade så klar fört vid Annas pepparkakor köp på oss lite god pepparkakor.

Sen vidare till Alby.

Blev en fin vandring först gången för oss båda.

Rätt så trötta alla hopp när vi kom hem.

 

Klar att min prins ska poser där .

 

 

Gubben håller på att sätta ditt nya köksbladaren har jag längtat efter.

 


Det blev ingen vanlig fredag för oss i går. Gubben fick åka hem tidigare på eftermiddagen för att hämta bilen . Han åker kommunalt till jobbet. Då dom från hemtjänsten hade ringt hans syster som så typiskt inte var hemma utan hade åkt till sitt landställe uppåt i landet. Hans mamma hade ramlat slagit i huvudet personalen ringde ambulansen. Gubben fick åkt till Huddinge . Där går inte fort kl var ett på natten när han kom hem . Jobba hela dagen sitt på ett sjukhus utan mat galet. Gick bra såg värre ut än det var några stygn åka hem till slut.

 

 

Taget i morse. Just nu är det väldigt olustig med denna varg tik. Hon har snyts till hos oss när bra hus vägar . Hon hade följ efter en kvinna som var ute gick med sin hund. Jag vill ite möta henne. Sen så jag en film av henne där hon kom bärande på en katt. Man får tycka vad man vill om varg jag känner mig ite trygg sko mark just nu . Många som har hundar tycker det är olustigt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lördagen den 7 oktober 2017 kl. 15:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Tidigmorgon

 

Tidig morgon för mig då jag vaknade redan vid sex tiden.

Kan jag lika gärna skriva lite.

Vackar svampar i skogarna nu.

 

 

I går fick jag hör av min hundkompis att hon hade sett vargen då hon var på väg till tyresta. Tur att hon satt i bilen. Jag tog vägen till Lycksjön sen Ramsjön. Fin onsdagsmorgon med sol.

 

 

 

 

Rex fick tokspringa i skogen. Han inte ens med att ta farm kameran. Så så härligt ut . Min lilla tänkare.

 

Märkas att det är oktober blåser och regnar och mörkt .

I går blev det bullbak på kanelbullens dag.

I dag blir det en längre vandring runt 8 km, vi ska gå runt albysjön . Ingen av oss har gått där men vi har bra kartor. Hopps vi på inget regn.

 

Fick min remiss till magnetröntgen Hötorget.känns redan bättre då man har inläggen i skorna.

 

 

 

 

 

Torsdagen den 5 oktober 2017 kl. 06:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Vi har medvind just nu

 

God eftermiddag.

 

Började dagen med skogen och frukost .

 

Kom lite duggregn i omgångar då.

Efter kaffe och lunchen tog jag bussen till Trollbäcken för att fick min tand och så fick jag samtidigt träffa tandhygienisten gjorde rent mina tänder. En ny teknik kör dom nu när dom tar bort tandsten annat, Saltvatten, betydligt smidigare och behagligare tyckte jag oj vad fina tänderna blev.

Nu blir jag kallad om 6 mån bar ta det lungt på den fronten. Käns bra att beta av alla saker.

Mattes get.

 

 

En annan glad nyhet för mig och Rex är att vi äntligen ska få gå ett test/träningsspår på 600m som är likvärdig som anlasspåret sen blir.

 

Hon som ska lägga spåret är jägare , instruktör för viltspårskurser. Hon ska gå med han hon se om det är något vi behöver jobba mer på. Nu i oktober super kul se hur Rex klarar sig. Jag och Rex gick våran första viltspårskurs för henne när han var 9 mån. Då fick han mycket beröm.


Våran oktober blir väldigt rolig månad, Vi börjar kurs nu den 9 oktober lydnad två jätte kul. Känns väldigt bra just nu för oss.

Gubben köpte nya köksbladaren i går den är det 5 års garanti.

 

 

Det var rea på den från 1400 nesatt till 995kr 

bra pris den komma på plats nu under veckan .

 

 

Tisdagen den 3 oktober 2017 kl. 15:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

VC besök Kantarellsoppa

 

God eftermiddag för 6 gången , vet ite vad för problem det är jag kan inte spar det jag skriver eller så kastas jag ut sur, arg . Känns inte så kul att var här längre händer titt som tätt. Ute blåser det ordentligt idag kan nästa flyga fram.

 

Rex matchar höstens färger.
I förmiddags var jag på vc träffade läkaren. Ett besök till labbet för att ta 3 st rör med blod för B12, magnesium och kalcium. Se om jag har brist på det. En remiss till magnetröntgen och en tid till sjukgymnasten . Jag ska beställa sulor för mina fötter . Det var som jag misstänkte Mortons sjukdom .
I går var vi Bauhaus för att titt på köksblandare . Hittade en som gubben ska köpa i dag. Passade på att köpa gula kantareller gör en sopp idag.

 

 

Gula har vi lite dåligt med i skogarna .

Passar bar idag med en värmade soppa.

Hopps jag jag att allt liggerkvar i texten .
 

 

 

 

Måndagen den 2 oktober 2017 kl. 16:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2017

 Oktober 2017

 September 2017

 Augusti 2017

 Juli 2017

 Juni 2017

 Maj 2017

 April 2017

 Mars 2017

 Februari 2017

 Januari 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.