Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Lite gammal & nytt

 

 

 

Taget i dag , solen sken på oss det var 5 plusgrad då vi gick i väg .

 

I dag blev det bar två timmar , menige var att jag skull plocka lite svamp, men Rex beteende sig så konstigt . Hade sen kol på något i skogen morrade hittade ett ställe som var väldigt mycket dofter på . Jag kände inte för det då jag var ensam med honom. I vanliga fall skull jag kanske inte reagera så. Men nu när vargen är i dom skogarna jag går i mer observant.

 

 

 

vI dag fick jag ett meddelade på telefon av henne som ska lägga ett viltspår att hon hade tid nu på söndag , jag tackade ja kul se hur det går för Rex . Det är ett spår på 600 m blod och skank plus blodstop .

 

Vi får också besök av barnbarn var länge sen jag träffade hon vi har haft så mycket just nu på helgerna. Kul få rå om honom.

 

 

Lite vad som har hänt vad som är på gång.

 

Sen jag skaffade dom här sulorna känns fötterna mycket bättre .

 

 

 

Har också köpt mig ett par kostymbyxor ska ha dom när jag åker på kryssning .Köpte dom på kapphal dom hade 25 % nästa en 100 billigare

 

 

 

 

Onsdagen den 11 oktober 2017 kl. 20:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

marmor hemsida 
2017-10-12 13:04
Så roligt att ni får ut på viltspår i helgen
Bra att du vände tillbaka när Rex markerade!
Fina byxor, roligt att funda
Ha en fin dag!
Kramis
Svar till marmor:
Theresia hemsida 
2017-10-13 10:39
Väldigt kul att få gå ett se vad han kan Ja kände det det var inget normalt betedde kändes lite olustigt .
Många år sen jag köpte finare byxa kul att ha då vi ska på kryssning och 60 års kalas

Kramis
Svar till Theresia:
marmor hemsida 
2017-10-13 15:15
Wilma hemsida 
2017-10-12 19:19
Ja man ska lyssna på vovven om den markerar, kanske inte så bra att vara ensam ute med liten vovve när vargen är nära.

Kramis
Svar till Wilma:
Theresia hemsida 
2017-10-13 10:41
Jag lyssnar alltid på min hunds signaler Man kan ite sluta att röra sig i skogen galet vill jag ite. Inte alltid jag går min hundkompis blid vill jag gå själv med Rex

Kramis
Livet på Hean. hemsida 
2017-10-13 08:12
Helt rätt att du lyssnade på Rex, vovvarna har ju andra sinnen än vi människor. Vargen kanske var i närheten, eller någon stressad Älg ifall det är älgjakt som det är här just nu. Fina fynd . Ha det så mysigt med Prinsen.
Morgonkram
Svar till Livet på Hean.:
Theresia hemsida 
2017-10-13 10:44
Jag lyssnar alltid på min kille Han både här uppfattar mer än jag någonsin kan göra. Vi har ingen älgjack i våra skogar som tur är En byxa som jag gillar toppen då vi ska både på 60 års kalas och kryssning Kul att få ha honom här

Soliga kramar

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.