Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Regnit och grått

Kl12:08 Då har också vi fått regn det började i går kväll och har hålat på hela natten en del åska kom också. Skönt för naturen att få vatten. Känner mig bättre idag. Jag tog tjejerna på en runda i morse riktigt kvalmigt och svettigt åskan gjorde ingen nytta. I morgon ska vi lämna Lotta till vet för dom ska ta bort ståltråden i benet skönt och jag ska till sjukgymnasten.

 

Dagen blir lugn ligger mera regn i luften om dom har rätt så kommer vi att ha regn i dag, morgon också men den som lever får se.

 

Söndagen den 25 juli 2010 kl. 12:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

En lungn dag

 

Ett bildcollage på Gullans snart åtta år.

Kl13:21 har inte sorti så bra på natten kan bero på att jag antagligen har dragit på mig en ny förkylning. Hostat och haft ont i halsen. Tur är väll att det har varit en sval natt. I dag är det runt 24 grader skönt ute ska gubben. Villa blir det för mig hoppas det inte blir långdraget. Ska i alla fall sätt på en maskin tvätt. Önskar alla en trevlig söndag.

 

Lördagen den 24 juli 2010 kl. 13:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Äntligen svalt ute.

 

Kl10:14 natten har varit sval även morgonen. Frukost och sen en tur med Lotta & Gullan i dag var det riktigt skönt att vara ute, tyckte både jag och tjejerna. Svalt idag det gillar vi. Har stoppat en maskin med sängkläder och hängt ut kuddar och täcken på vädring. Ska köra snabeldraken senare. Sen en sväng och hämta paket en jätte söt tröja till barnbarnet väntar att hämtas.

 

 

 

yngsta sonen får vänner från Enköping på besök dom ska bo tillsammans på landet under helgen. Så det blir gubben och jag och hundarna hemma. Min ysta son har också kommit i på sin två åriga utblidnig som ligger i Solna i Stockholm. Han ska bli System & nätverkstekniker i Windows bästa med utbildningen är att 92% får jobb när dom är klara. S snart kan han försörja sig själv också. Ha en skön fredag.
 

 

 

 

 

 

Fredagen den 23 juli 2010 kl. 10:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Var tar dagarna vägen!!!!

 

 

 

 

 

Kl 10:16 vaknade av att det var varmt som vanligt vid åtta tiden. Upp och gjorde i ordning frukost till mig och hundarna. Sen tog vi en morgon runda äckligt varm. Vi värkligen ha lite svalare och hög luft nu. I dag blir det att ta tag i saftintig av vinbär som jag och gubben plockade i går det märks inte att man har plockat så mycket finns det.
 

 

 

Gubben ska åka i väg med äldsta sonen han ska köpa en ny damsugare. Deras har gått söder. Återmommer när jag har mer att skriva.

 

 

kl 19:25 det blev 7 liter saft på röda vinbär som jag har kokat idag. 8 liter finns i frysen. Nu är det bra en buske kvar att plocka. Jag och gubben har varit ute en runda med vovvar. Väl hemma gjord jag en varsin milishake med färsk jordgubbar got och svalkans i hettan.


 

 

Torsdagen den 22 juli 2010 kl. 10:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Grill kväll med barnen

 

 

Kl 12:25 i dag blir det hemma dag inte till havet efter gårdagens attack av bromsar så har jag nog skapat förbi till dom. Något jag inte haft förut. Men dom attackerade mig i gör så jag har en massa bet. Var inte det jag hade velat när jag skulle njuta av bad och sol i går. Vi har gjort lite geting fällor med god saft hoppas att dom håller sig där nu. Vill inte att banbarn ska bli stungen.

 

 

På eftermiddagen kommer mina söner vi ska grilla lite och inviga glasverandan. Även barnbar kommer. Vaknade ganska tidigt för det var varmt konstigt*ler* Så det blev frukost och sen en 40 min med vo9vvar riktigt skönt då men sen har det blivit varmare runt 29 grader. När jag kom in så satte jag i gång och bakade till kaffet det blev våran favorit kaka just nu med hallon, vit choklad och nötter.

 

 

Ska se om jag kan ta tag i att börja att blocka röda vinbär på mina buskar det finns massor. Ska ta tag i det i kväll när det är svalare. Gullan och jag har vunnit ett present kort på 500kr som jag har shopat loss på massa roliga skare till mina vovvar. Ha den bra i sommar värmen.

 

Onsdagen den 21 juli 2010 kl. 12:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Stolt mamma i värmen

 

Stolt mamma!
Våga säga hur stolt du är över ditt barn. Det är inte skryt. Det är sunt förnuft. Dela med dig av ditt barns underbara gemenskaper och lyssna på andra mammor och pappor som berättar. Det är ingen tävling i vem som har mest förträffligt barn. Det är kärlek. Ditt barn är alldeles unik klart du är fascinerad.

Kl21:45 har inte haft tid fören nu att skriva. Storhanlig, badramms städning har ståt på min lista idag. Plus allt annat man ska göra. så nu är jag trött. I morgon ger vi oss ut till havet igen. Jag har värkligen blivit biten av bromsar vill jag lova rena innovationen. Getingar har vi gott om också. Inget av djuren gillar jag. Men dom gillar värme precis som jag.

 

Måndagen den 19 juli 2010 kl. 21:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ny hemsida

Kl 19:51 Då har jag äntligen bestämt mig att ha min nya hemsida här. Har presis börjat lite svårt att första vissa saker men har vänner som kan hjälpa. I dag har det blivit en långrunda med vovvar på förmidagen runt sjön som säker är 26 grader i vattnet. Både hundar och vi var svettiga och törstiga när vi komm hem. Sen tog jag ta i trädgården  plockade en masssa mördar sniglar som fick sallt till middag.

 

 

Vi blev också atakerade av bromsar jag är sönder biten på mina ben. Getingar har vi också en massa värmen gör att alla trivs även dom man inte vill ha. Det blev tidig middag i dag för gubben skulle hämta sonen som har varit i Arvika på festival. Skulle möta upp honom i Enköping. Så dom är på väg hem med en massa tvätt kul.

 

 

Fortsätnig följer med denna sida.

 

Söndagen den 18 juli 2010 kl. 20:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.