Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Grill kväll med barnen

 

 

Kl 12:25 i dag blir det hemma dag inte till havet efter gårdagens attack av bromsar så har jag nog skapat förbi till dom. Något jag inte haft förut. Men dom attackerade mig i gör så jag har en massa bet. Var inte det jag hade velat när jag skulle njuta av bad och sol i går. Vi har gjort lite geting fällor med god saft hoppas att dom håller sig där nu. Vill inte att banbarn ska bli stungen.

 

 

På eftermiddagen kommer mina söner vi ska grilla lite och inviga glasverandan. Även barnbar kommer. Vaknade ganska tidigt för det var varmt konstigt*ler* Så det blev frukost och sen en 40 min med vo9vvar riktigt skönt då men sen har det blivit varmare runt 29 grader. När jag kom in så satte jag i gång och bakade till kaffet det blev våran favorit kaka just nu med hallon, vit choklad och nötter.

 

 

Ska se om jag kan ta tag i att börja att blocka röda vinbär på mina buskar det finns massor. Ska ta tag i det i kväll när det är svalare. Gullan och jag har vunnit ett present kort på 500kr som jag har shopat loss på massa roliga skare till mina vovvar. Ha den bra i sommar värmen.

 

Onsdagen den 21 juli 2010 kl. 12:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.