Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Var tar dagarna vägen!!!!

 

 

 

 

 

Kl 10:16 vaknade av att det var varmt som vanligt vid åtta tiden. Upp och gjorde i ordning frukost till mig och hundarna. Sen tog vi en morgon runda äckligt varm. Vi värkligen ha lite svalare och hög luft nu. I dag blir det att ta tag i saftintig av vinbär som jag och gubben plockade i går det märks inte att man har plockat så mycket finns det.
 

 

 

Gubben ska åka i väg med äldsta sonen han ska köpa en ny damsugare. Deras har gått söder. Återmommer när jag har mer att skriva.

 

 

kl 19:25 det blev 7 liter saft på röda vinbär som jag har kokat idag. 8 liter finns i frysen. Nu är det bra en buske kvar att plocka. Jag och gubben har varit ute en runda med vovvar. Väl hemma gjord jag en varsin milishake med färsk jordgubbar got och svalkans i hettan.


 

 

Torsdagen den 22 juli 2010 kl. 10:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.