Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Måndag igen

Kl 14:07 regnet det bara öser ner så jag blir blöt om både skor och strumpor.

Det blev 11/2 timme i skogen idag vi hittade en del kantareller också roligt. 

Väl hemma så blev det kaffe och sen en snabbis med en vän.

Badrummen fick sitt, två maskiner blev också tvättade.

Renbäddade sängar. Har också  hittat två klasskompisar på facebook. Och eventuellt en gammal kärlek från ungdomsåren får se om det är han.Hoppas nu att det slutar att regna så jag och vovvarna kan gå ut. Sen blir det snabeldraken som ska göra sitt sen lite träning för mig.

 

 

Kl18:45 Ett långt och skönt bad blev det efter middagen och lite ta hand om tid för mig. Ska också ta ett skönt fotbad med massage till fångarna på forte i kväll. Körde ett tränings pass med Pilatus, handlar och kroppen.

 

Måste säga att min diskbråk känns bättre och bättre tack vare ihärdig träning varannan dag. Som det känns nu så kanske jag inte behöver en operation. För en operation ger inga garantier att man blir bra.

 

Måndagen den 30 augusti 2010 kl. 14:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

En helg men en massa att göra

 

 

Kl18:28 det har varit full rulle hos oss i helgen. I går så var vi barnvakt till William då Peter och Andes skull åka till Ikea och köpa soffa.  Det var roligt och mysigt att får rå honom hela dagen. Peter körde hem honom vid halv sju tiden. Sen bliv det myskväll.

 

I dag så tog vi sovmorgon och en lång och skön frukost sen tog Peter vovvarna på lånpromenad. Själ så gjorde jag äppelmos till ig och Mattias.  När dom komm hem så åkte vi till länna där jag hittade en tvådelad tränis overall för 200 kr och två tränigstopar för 25 kr st. Tittade lite på gympaskor men jag behöver inga just  nu. Sen åkte vi till ÖB och hadlade lite verktyg till Mattias och tog en sväng förbi honom vi hade köpt trådbakar med ställnig.  Väl hemma så körde Åeter iväg en massa skaer till tippen och jag tog tjejrna en sväng. Sen blev det power gån 7 km idag skönt.  En god fisk soppa blev det och pankakor med egen mos till.  Nu blir det bar att slappa resten av kvällen.

 

 

Söndagen den 29 augusti 2010 kl. 18:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Jag och tjejerna to en riktig lång promenad

 

Kl 11:29 i dag har jag och vovvarna varit ute i skogen det blev 6 km dom är så duktiga och hänger på framförallt Lotta hon är nu tillbaka helt och fullt. Ska bli roligt att träffa vet den 9 september för ett återbesök och kunna säga att det var en lyckad operation torts den långa vägen tillbaka.


Jag också tärna mitt program från sjukgymnasten. Lite nytta ska jag också göra klippa häcken på framsidan och städa förrådet. Gubben är borta hela dagen idag i stor staden (Stockholm) med radioklubben.

Önskar alla en skön lördag och var rädd om varadra.

 

Lördagen den 21 augusti 2010 kl. 11:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Svalt idag

 

Sommarvind
En vind är som en öm hand mot en kind. Allt vad en skön sommarvind känns är allt det underbara livet kan ge. Tänk vad en vind kan ge en känslan av liv och kärlek. Det är livet.

Med denna vackra dikt skulle vi  kunna ta farväl av sommaren.  Men har vitur får vi uppleva hur vinden smeker våra kinder ett litet tag till.

 

Kl18:22 det var ett tag sen jag skrev här har haft fullt upp. Så kan det ju vara i bland. I dag så tog jag sovmorgon till halv nio skönt. Så jag och vovvarna gick först iväg vid halv tio tiden. Vi sloks en del med myggen i skogen. Dom har just nu tagit över efter getingarna och bromsarna. Det blev 11/2 timme idag. en sväng till centrum han jag också med.

 

Sen blev det lunch grönsakssoppa och ost kaka. Sen har jag tvättat fönster och bytt gardiner i vårat sovrum och gästrummet. Snabeldraken har också jobbat idag.

 

Gubben har åkt in till stan till en båt som heter fingrundet där dom ska rigga antenn på båten dom ska ha öppet hus där hela helgen. Själv ska jag ha fredags mys med lite gott att äta och dricka. Önskar alla en trevlig helg

 

 

 

Fredagen den 20 augusti 2010 kl. 19:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Grått och regnigt

 

Kl8:53 I dag ska jag i väg till sjukgymnasten får behandling. I dag är det grått och det har regnat men inte kallt ute. Får se om jag går ner till tåget lite morgon motion och går hem sen också kan vara skönt. Ska också gå förbi djuraffären för att handla lite godsaker till mina vovvar.

 


Snabeldraken ska få jobba på eftermiddagen och idag blir det fisk till middag panerat med en god fisksås som vi gillar. I dag är det upprop för min ysta son som ska börja plugga system och nätverkstekniker för windows men inte fören tre tiden skön start. Sen börja ha 24 på riktigt. Två år blir det.

 

 

Tisdagen den 17 augusti 2010 kl. 09:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

William och farmor.

 

 

Kl11:11 Klev upp vid sex tiden idag för jag skulle vara barnvakt till William. Som skulle komma vid sjutiden. Så jag vill få i mig frukost och klä på mig innan han kom. Sen gick vi i väg med hundarna. Vi har också varit ute i sandlådan och lekt och nu så sover han efter sin lunch trött somnade på två röda. Dagiset har stängt för studiedag måndag tisdag så jag tar William i dag och hans mormor i morgon.

 

 

 

Kl21:22 tröt är jag nu efter dagen m

 

ed trollungen. Roligt har vi haft han är så snäll. Sonen kom och hämtade William men minna så åt dom middag. Jag kommer nog att sova gott i natt. I morgon ska jag till sjukgymnasten.

 

Måndagen den 16 augusti 2010 kl. 21:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vaknar inna klockan ringer

Morgon

När morgonens sol genom rutan smyger,glad och försiktig,lik ett barn, som vill överraskatidigt, tidigt en festlig dag --då sträcker jag full av växande jubelöppna famnen mot stundande dag --ty dagen är du,och ljuset är du,solen är du,och våren är du,och hela det vackra, vackra,väntande livet är du!

 Kl9:50 Vaknade tidigt som vanligt innan klockan ringde alltså innan sju. Det är så varmt i sovrummet så man kan inte ligga kvar. Jag och vovvarna klev upp åt våra frukost sen begav vi oss ut runt 7:40 riktigt varm och kvalmigt var det. Det blev en runda på runt 4 km.Lott med bollen hon har fått en riktig bra kondition vill jag lova. Gullan är mer värme känslig. Nu ligger dom och sover i det svala vardagsrummet med AC tur att man har det.

 

 

 

Själv tog jag dator och satt mig i värmen på altan med en kopp kaffe.. Ska snar cykla i väg till centrum för att handla och posta ett brev till CSN för sonens räkning. Ska nog ta en power gång idag också men på eftermiddagen känner för det.

 

 

 

I kväll blir det grillat och rotgrönsaker kanske ska jag synda med ett glas vitt vi får se men inget snask och inget kaffe bröd fört mig.Kanske blir det en maskin tvätt också inte så mycket man orkar när det är så varmt.

 

 

Fredagen den 13 augusti 2010 kl. 10:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Får se vad dagen har att erbjuda

 

Goder morgon

Så vaknar dagen ännu en gång

och stiger nobel ur sin kokong

förlänar vilja förlänar kraft

att tyda drömmarna som vi haft

förlänar styrka så ofattbar

att söka lyckan i det vi har

 

 

Kl9:27 Idag klev vi upp med tuppen så det blev en tidig morgon runda med vovvarna. Nu intar jag mitt morgon kaffe och lyssnar på ris morgonsol. Sen ska jag ut på min trängs runda. I dag är det grått ute helt vindstila och kvalmigt.
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda mig.

 


 

 

 

Torsdagen den 12 augusti 2010 kl. 09:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

(Ingen rubrik)

 

Kl10:15 I dag blev det 5 km med hundar lotta hänger med jätte bra nu. Så hon är snar tillbaka fullt ut. Solen skiner och det är varmt ute. En riktig skön sommar dag. Gubben har tagit en semester dag idag. Han har åkt ut till deras klubblokal. Dom ska bygga vägg där ute material som dom har beställt . han kommer säker att ta ett dopp eftersom dom har bara några minuter till vattnet. Nu sitter jag på altanen och dricker en kopp kaffe och har ätit en fruktsallad. Jag unnar mig en kopp kaffe varje dag inte mer.

 

Kl19:46 tog ett långt och skönt bad med en tidnig. Lite tv blir det och ett fotbad med lavedle i. I dag blev det hämt matt gott. Har varit en dag då jag har fåt bråka lite med CSN så att sonen ska fa studiemedle när han börja studera i höst.

 

Onsdagen den 11 augusti 2010 kl. 19:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Invigt mina nya tränigsskor

 

Kl11:07 invigde mina nya skor i skogen med hudar idag. Dom var toppen sköna. Det blev 4,24 km idag. Sen ska jag köra ett pass själv då lir det betydligt längre. Mulet ute men ingen regn. fortfarande lite klibbigt i luften. Ska köra snabeldraken idag och eventuellt en maskin tvätt. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på.

 

Kl 16:48 det blev 7 km power gång för mig idag. Det var riktigt gott med middag när man har bränt så mycket kalorier. Mätt och belåten är jag. Snabeldraken har jobbat i dag och en maskin gör sitt nu. Väntar på gubben så vi kan åka och handla.
Det blir ett fot spa i kväll för mina fötter. kan vara skönt.

 

Tisdagen den 10 augusti 2010 kl. 11:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Grattis på födelsedagen Gullan

Grattis mattes sötnos på 8 års dagen. ett stor märgben fyllt med Lax blir det idag.

Kl10:45 det var jätte trevligt och gott, torts att jag inte åt den goda tårtan och drack vin. Men smörgåstårtan den var toppen god. Sån och en massa skratt och prat lyckat kalas roligt att alla var samlade vi är en ganska stor släkt.


I dag ska äldsta son och barnbarn komma på middag. Så jag får rå om honom i dag igen toppen. Ska bak något gått till kaffet till dom. Det blir pannbiff med lök gräddsås och färskpotatis. Ska också hinna med en power gång senare i kväll. I morgon ska jag klippa mig hurra vad jag längtar.

 

 

 

Söndagen den 8 augusti 2010 kl. 11:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Soligt idag

 

Kl10:18 har varit ute en tur med vovvarna kastat boll idag med Lotta lovar att hon var lycklig. Varmt och soligt runt 25 grader men inte hög och klar luft så man kan andas skönt. I dag ska jag fortsätta med mitt städade som jag började med i går. Och bada Lotta blir det också. i morgon ska hon äntligen få ta bor klämmorna på benet.

 

 

Kl13:10 då har jag ätit en god lunch korvstroganoff och råris. Sen blev det dammsugning och torkade ren i lådor. Sen ska väl lotta få sig ett bad med ett nytt schampo.

 

 

Kl 19:14Det blev en del trädgårdsarbete nu på eftermiddagen. Plockade rent på sista vinbärsbusken och klippte gräsmatta och kanter. Sen blev det duschen gubben är på styrelsemöte i Gålö det blir en kopp te och tv i kväll.

 

Torsdagen den 5 augusti 2010 kl. 13:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ingen regn idag

 

Kl:10:50
Hemkommen från en tur i skogen på 70 min med hundar. Riktigt äckligt man är genom svettig när man kommer hem.
Jag har börja att jobba upp Lottas kondition nu efter all turer hos vet och den varma sommaren då dom inte orkat att vara lika aktiva. Så det kommer väl att bli så resten av veckan sen ökar jag till nästa vecka. På fredag så ska stygnen bort. Ska höra när jag får börja att kasta boll med Lotta igen.
 

 

I går började jag med ditoxen som ska rena ut gifter i min kropp, jag får äta det mesta inte kaffe, godis, kaffebröd och inga spannmål och alkohol på 20 dagar. Jag har nu tills idag gått ner 41/2 kg två kg kvar till delmål ett sen är det två kg till målet kvar tro att jag ska klar det på 8 veckor.
 

 

I går började jag med ditoxen som ska rena ut gifter i min kropp, jag får äta det mesta inte kaffe, godis, kaffebröd och inga spannmål och alkohol på 20 dagar. Jag har nu tills idag gått ner 41/2 kg två kg kvar till delmål ett sen är det två kg till målet kvar tro att jag ska klar det på 8 veckor.

 

Tisdagen den 3 augusti 2010 kl. 11:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Måndag gubbens första arbetsdag efter semestern

 

Kl10:31 då var det måndag igen. Gubbens första arbetsdag efter semestern. Själv klev jag upp vid åtta tiden. Frukost och sen en timmes promenad i skogen. Inte soligt men kvalmigt i luften. Hundarna tyckte det var varmt.

 

 

I dag så har jag börjat med en 20 dagars ditox för att rena kroppen. Kan behövas efter sommarens alla godsaker. Badrummen ska få sitt i dag och en maskin med sängkläder är på gång, nästa maskin blir handdukar och badrumsmattor. Ett tränings pass med Pilatus bollen ska göras och senare en power gång på eftermiddagen.

 

 

 

Känner mig nöjd det blev en power gång vid fyra tiden, Nu ska kg ner och stanna och inte komma till baka. Duschat och ätit god middag så nu blir det tv slöade.

 

 

 

Måndagen den 2 augusti 2010 kl. 10:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Utflykt med vänner till Gålö

 

 

 

 

Kl15:38 Grillkvällen blev toppen igår gått att äta i goa vänners lag. Sov gott hela natten, sen bar det av till Gålö men vännerna från grillkvällen med kaffe och gott fika. Det blev tre timmar vid havet. Sen tog vi en sväng på vägen hem till trädgårdsodlingen där dom sålde allt för halva priset så jag köpte två blommor och en jätte fin kruka till utomhus. Både vi människor och hundar är nu trötta men nöjda. Gubben och jag ska i väg igen för att dammsuga ut bilen och handla märgben till hundarna. Lite bilder från våra dag.

 

 

Söndagen den 1 augusti 2010 kl. 22:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.