Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Måndag gubbens första arbetsdag efter semestern

 

Kl10:31 då var det måndag igen. Gubbens första arbetsdag efter semestern. Själv klev jag upp vid åtta tiden. Frukost och sen en timmes promenad i skogen. Inte soligt men kvalmigt i luften. Hundarna tyckte det var varmt.

 

 

I dag så har jag börjat med en 20 dagars ditox för att rena kroppen. Kan behövas efter sommarens alla godsaker. Badrummen ska få sitt i dag och en maskin med sängkläder är på gång, nästa maskin blir handdukar och badrumsmattor. Ett tränings pass med Pilatus bollen ska göras och senare en power gång på eftermiddagen.

 

 

 

Känner mig nöjd det blev en power gång vid fyra tiden, Nu ska kg ner och stanna och inte komma till baka. Duschat och ätit god middag så nu blir det tv slöade.

 

 

 

Måndagen den 2 augusti 2010 kl. 10:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.