Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Soligt idag

 

Kl10:18 har varit ute en tur med vovvarna kastat boll idag med Lotta lovar att hon var lycklig. Varmt och soligt runt 25 grader men inte hög och klar luft så man kan andas skönt. I dag ska jag fortsätta med mitt städade som jag började med i går. Och bada Lotta blir det också. i morgon ska hon äntligen få ta bor klämmorna på benet.

 

 

Kl13:10 då har jag ätit en god lunch korvstroganoff och råris. Sen blev det dammsugning och torkade ren i lådor. Sen ska väl lotta få sig ett bad med ett nytt schampo.

 

 

Kl 19:14Det blev en del trädgårdsarbete nu på eftermiddagen. Plockade rent på sista vinbärsbusken och klippte gräsmatta och kanter. Sen blev det duschen gubben är på styrelsemöte i Gålö det blir en kopp te och tv i kväll.

 

Torsdagen den 5 augusti 2010 kl. 13:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.