Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vaknar inna klockan ringer

Morgon

När morgonens sol genom rutan smyger,glad och försiktig,lik ett barn, som vill överraskatidigt, tidigt en festlig dag --då sträcker jag full av växande jubelöppna famnen mot stundande dag --ty dagen är du,och ljuset är du,solen är du,och våren är du,och hela det vackra, vackra,väntande livet är du!

 Kl9:50 Vaknade tidigt som vanligt innan klockan ringde alltså innan sju. Det är så varmt i sovrummet så man kan inte ligga kvar. Jag och vovvarna klev upp åt våra frukost sen begav vi oss ut runt 7:40 riktigt varm och kvalmigt var det. Det blev en runda på runt 4 km.Lott med bollen hon har fått en riktig bra kondition vill jag lova. Gullan är mer värme känslig. Nu ligger dom och sover i det svala vardagsrummet med AC tur att man har det.

 

 

 

Själv tog jag dator och satt mig i värmen på altan med en kopp kaffe.. Ska snar cykla i väg till centrum för att handla och posta ett brev till CSN för sonens räkning. Ska nog ta en power gång idag också men på eftermiddagen känner för det.

 

 

 

I kväll blir det grillat och rotgrönsaker kanske ska jag synda med ett glas vitt vi får se men inget snask och inget kaffe bröd fört mig.Kanske blir det en maskin tvätt också inte så mycket man orkar när det är så varmt.

 

 

Fredagen den 13 augusti 2010 kl. 10:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.