Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

I svamskogen

 

 

 

 

 

 

 

Bättre sen än aldrig. Det har varit en dag med lite allt möjligt. Jag vaknade av att det regnade rejält i morse, mörkt som i natten. Men det tillhör hösten. Jag och tjejerna gick i väg på en kortare promenad, för jag skulle i väg till sjukgymnasten idag.

 

Han gick igenom min rygg, han tyckte inte att jag behövde komma tillbaka. Inte för att jag är bra utan det finns inte något mer för honom i nuläget att göra. Jag ska fortsätta med mina övningar och har också fått recept på att kunna träna på gym. Men om jag skulle få ondare eller om något värre händer så ska jag kontakta honom. Jag är envis och ska bli helt symtom fri har jag bestäm mig.

Jag tog en sväng förbi hälsokosten och köpte ett nypon preparat till Lotta som ska vara bra för djur. Vill se om hennes artros då blir bättre. Ska också unna mig lite lyx klippa håret på måndag och göra färgning av fransar och bryn och plockning av bryn på tisdag. Skönt att bli ompysslad i bland.

Hundarna och jag tog lång promenad på eftermiddagen då kom solen och det vackra vädret toppen hittade en massa kantareller roligt. Så då blev det en god svamp sås till kyckling filen och råris. Sen har jag jobbat med hemsidan roligt att göra den lite höstlik nu. Annars så har det blivit lite Fb i dag.

Var rädd om varandra//TESSAN

 

 

 

 

 

 

Onsdagen den 15 september 2010 kl. 21:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.