Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Livet är inte rättvist.

 

 

 

Ännu en höst dag med alla vackra höst färger. klev upp vid halv åtta, mörkt som det brukar var på hösten. Jag och vovvarna begav oss till skogen för lite aktiviteter, det blev en timme. Väl hemma blev det en stor balja kaffe. Var inne på FB en stund där jag fick via mina vänner en massa support för sonens situation det värmer både mig och honom. Det är dom som har känt honom sen han var liten så dom vet hur han är.


Livet är inte rättvist, man prata om jämställdhet men inte när det gäller barnen. Alla säger att det är viktigt att barnen har båda sina föräldrarna , men när man separera så är det nästa 70% av mammorna som får barnen. Sen förstår dom inte varför barnen har så dålig kontakt med pappan. I mina öron klingar det inte rätt. Jag tycker 2010 borde vi har kommit längre för barnen skull för det är faktiskt dom som blir drabbade. Nog pratat om det.


Damsugaren har också jobbat idag och en maskin tvätt går nu. Kopp nr två har intagits. Ska också köra mitt styrketräning pass efter utgång med hundar.

 

Var rädd om er//Tessan

 

 

 

 

 

Torsdagen den 16 september 2010 kl. 13:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.