Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vart tog veckan vägen


 

Då var det fredag igen vart tog veckan vägen.

Det blev sovmorgon för mig i dag skönt. Peter är hos Mattias på boendemöte. Sen så ska han till jobbet och eftersom han jobbar i Farsta så ska jag åka med i dag. Tänkte så om jag kunde hitta något roligt till mig för våra resa nästa vecka. Få se om jag hittar något till solstrålen också.


Om man har några åsikter om vad jag skriver så kan man börja med att skriva sitt riktiga namn. Vill man vara ärlig så gör man det. Och till gårdagens talare så kommer jag att fortsätta att skriva vad jag känner, tycker om livet både bra och dåligt. Du behöver inte komma in hit. När det gäller mina barn så kommer jag alltid att stå på deras sida i sorg, glädje, svårigheter. Vi är en familj och värnar om varandra det kan ingen ta i från oss.

Kl 16:49 väntar på gubben vi ska i väg och handla middagen till i kväll. Det blev en hel dag i farsta. Lunch med gubben och sen blev det affären hittade en del till Willam som jag köpte inget till mig var så rörigt  mycket ombygnader i olika butiker. Men träffade svägerskan så vi tog en fika och pratade bort ett par timmar jätte trevligt. Jag ska åka ner till handen på måndag och leta vidar kläder till mig. Vill ju ha något nytt när vi åker på kryssnigen på fredag. Fredags mys i kväll men gubben.


Man kan inte alltid se när någons själ gråter. En del kan dölja det bar. Kanske är det för att någon har fått dem att tro att ingen bryr sig. Kanske är det svårt att veta vem som vill en väl. Kanske är det för att skydda sig mot den som så gärna trampar på dem med en själ som gråter.

 

Ha nu en underbar fredag det ska jag ha//Tessan

 

Fredagen den 17 september 2010 kl. 10:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.