Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Grått och regnigt.

En riktig regnig och mörk dag. Typiskt när man inte behöver gå upp tidigt så vaknar man tidigt. Kände mig risig när jag vakande ont i halsen när jag sväljer. Men försökte att få i mig lite frukost sen tog jag en tur med hundar gubben och sonen sov gott.

Vid tio tiden så åkte vi i väg och vecko handlade. Sen tog gubben hundarna och åkte till Gålö dom var borta ett par timmar. Jag packade upp och sen gick jag och la mig i ett långt skönt bad.

 


Pratade bor en stund i telefon. Tog det allmänt lugnt. Till middagen blev det en rotfruktsgratäng och kött. Sonen ringde han hade William. Så jag pratade med barnbarnet han är så rolig nu när han börjat att prat en massa. Söta unge;)

Kvällen går i mys tecken spår En stor kopp grönt te med äppelsmak och en tosca bulle och en bar film Avatar den var toppen bra.

 

Lördagen den 18 september 2010 kl. 19:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.