Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Trött idag

 

Barn kan sova vart som helst:))

Kl22:18 Söndags kväll, det var en trevlig resa, kanske lite för mycket för vissa på båten:) Trevlig båt första gången vi åkte med den. Lite gott att dricka och äta inhandlades på i butiken på båten. Man börjar att bli gammal för att parta nu för tiden.


Jag var lite orolig om vi skulle kunna komma iväg i fredags. För vi fick en akut tid på torsdagen till vet för Lotta. Hon har väldiga problem med frambenet vid armbågen. Hon kan inte gå ordentligt. Dom kunde inte säga vad det var utan vi ska få komma tillbaka på tisdag för röntgen och vår vet som tog hand om henne föra gången ska också vara med. Hon är så svullen så det går inte att känna sa dom.


Jag känner att hon hela tiden får något nytt med sina ben, jätte jobbigt för mig och henne. Vi får se på tisdag vad dom säger. Villa i massor är det hon ska göra. Märker på henne att hon inte tycker det är toppen just nu.

Gubben och jag var i skogen med Gullan det blev två timmar och en massa svamp. annars har jag bra slappat tar ett tag att återhämta sig.

 

Söndagen den 26 september 2010 kl. 22:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.