Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vet besök idag

Kl9:18 Det var inte skön morgon kallt och blåsigt med sol. Dags att ta på sig mera kläder när man ska ut. Stakars Lotta hon förstod inte varför hon inte fick frukost i morse.


Vid halv elva tiden ska vi vara hos vet för undersökning av Lottas ben. Dom måste göra en röntgen för att se vad som har hänt med benet. Hon är svullen och haltar så något är det. Känns som det aldrig tar slut med hennes ben. Gullan ska få lite manikyr klo klippning samtidigt.

KL 12:40

Hemma igen, det ser inte bra ut för Lotta hon har jätte mycket förslitningar på båda armbågarna inget man kan göra något åt alltså artros kraftigt. En ny medicin som vi ska prova och ett specialfoder. Hon ska ut och röra sig som vanligt. Jag känner en stor sorg i mitt hjärta. Kommer att njuta av varje stund  jag får... ha henne. Vi ska också träffa en sjukgymnast för henne. En dag i taget.

 

 

 

Tisdagen den 28 september 2010 kl. 09:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.