Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Varje litet set ger en styrka.

 

 

 

 

KL10:25 Vaknade med ett mera positivt tänkande. För det är den jag är. Vaknade av att solen sken in sex garde var det då.Frukost och medicinaren till Lotta. Sen tog vi en timme i skogen testade med boll också det gick toppen hon var lycklig att få var med flocken igen. Sover gott nu och jag tar mitt kaffe.

Jag vet att hon måste äta sina medicin nu livet ut. Men det kan jag leva med bara hon får några bra år till. Annas så är min dag att ta reda på allt hår som just nu är överallt Lotta ska börja löpa snart så hon fäller för fullt. Men vad gör det inget man dör av. Har funderings att gå på en föreläsning om artros för hundar. Kan vara intressant att lära sig mera. 

 

Kl 21:31 En konstig kväll blev det här. Har inte kommit till duschen ännu. Men ska släpa mig ditt. En äppelpaj blev det gott med lite vaniljsås.

 

 

 

 

Onsdagen den 29 september 2010 kl. 10:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.