Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Sovmorgon i dag

 

Kl10:58 Tog sovmorgon idag skönt för det har varit en del nu både med hund och barn. Solen sken in genom fönstret idag också. Det har tydligen varit kallt i natt för man har fått skrapa rutorna idag och det låg frost på marken. Vackra höst färger i naturen.

 

Det blev 11/2 timme i skogen går jätte bra nu peppar, peppar ta i trä. Men vi kör lungan pass och lite boll nu. Jag är med i Patientföreningen får hundartros. Läste lite nu artiklar och lite vad man kan göra för att lindra och hålla det i trim bra saker. Lite ska jag också diskutera med sjukgymnasten.

 

Ska byta gardiner i vardagsrummet och i sonens rum idag. Få se om jag kan komma igång med att riva våra långa hall ska måla om där är det tänkt. Sen får nog snabeldraken gör ett var i kök och vardagsrummet blir lite oftare nu när Lott tappar all päls.

Var rädd om varandra där ute.

 

Torsdagen den 30 september 2010 kl. 11:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.