Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Omstälnig av klockan

 


 

Kl10:25 men igentlligen 11:25 Då var det dag att ställa tillbaka klockorna igen. Halloween är det också man får tycka vad man vill men. Det kommer hela tiden nya traditioner får andra läder som vi också ska ha. För mig räcker det med påskkäringar.


Då har vi köpt material så va kan stänga igen resten av altan öppningarna tills våren då gubben ska sätta in dom två återstående fönsterna. Jag ska olja i utsidan på vårat staket idag. Sen blir det en tur till återvinningen för att kast och sen en sväng till kyrkogården. Ska tända ett ljus i minnes lunden där min pappa ligger.

 

 


Lite dammsugning måste också göras, får se om jag hinner med hundvård idag också. Ska inhandla lite ljus till festen på lördag och allt annat som vi ska ha. Blir mycket denna vecka med allt som ska förberedas och städas.

Men det får gå.

 

Ha en trevlig Söndag och se upp för spöken


 

 

 

Söndagen den 31 oktober 2010 kl. 10:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Vaknade tidigt!

 

Kl11:42

 


Kl11:42

 

Sitter med min kopp kaffe, ute är dett grått och blåsigt höst kalls det nog

Vaknade vid åtta tiden idag. Jag och tjerna vi klev upp åt våran frukost. Sen stökade jag lite iköket med diskamskin och gårdagens disk. Se stack vi i väg till skogen husset och yngsta sonen sov gott.

Hittade lite gula kantareller och höstisar som jag tänkte anväda till lunchen omellt med svampstuvning gott.

 

Gubben har åkt till äldsta sonen och barnbarnet. Han ska skjutsa dom till affären för att inhandla mat. Det blir lite shopping hos oss idag också blandat till byggvaruhuset  som ska göra här hemma. Och vanliga affären får också påhälsning.

 

Har börja att planer för min fest som jag ska ha nästa lördag det blir buffé och även en välkomst drink med lite tilltugg ska bli roligt

 

Ska också torka golvet i köket och eventuellt borsta tänder och bada Gullan.

Ha en skön lördag.

 

Lördagen den 30 oktober 2010 kl. 11:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Var tog veckan vägen

 

Kl 10:25 dag tre på det spände vatten och rör historien då var dom här i dag igen. Informationen är väl inte på topp vi ven inte något annat än att gropen har blivit större. Man får vara glad att dom ändå kolla upp och att dom inte har stängt av vattnet något mera.


Kan inte klaga i dag på vädret solen skiner och det är några plusgrad. Hundarna har fått sitt och jag mitt en stor kopp kaffe. Vad kam man mera begära. En maskin tvätt med sängkläder.


Ska ta snabeldraken på en rundtur idag, Lite lunch och sen i väg till centrum för att inhandla de som fattas till middagen och lite fredags mys gott till oss.

Önskar alla en trevlig helg

 

Fredagen den 29 oktober 2010 kl. 10:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Vatten eller inte

 

Kl 10:19

Dom kom i morse med sina bilar, grävmaskiner. Så dom ska fortsätta idag. Jag har bunkrat vatten i fall dom nu ska stänga av. Än så länge är vatten på. Blöt i dag ute för det kom en redig skur i går kväll. Varm runt 7-8 grader och sol. Tvära kast när det gäller höst väder.

 

Skogen som vanligt, i dag var det extra mycket att lukta och spåra en och annat rådjur så jag men inte tjejer men dom lukta sig till dom:) Dom sover gott nu och jag sitter med mitt kaffe.

På eftermiddagen blir det simträning för Lotta, sen en sväng förbi affären. Jag har inte något inplanerat idag så vi får se vad som händer. Ska också köpa födelsedags present till farmors solstråle som snar fyller två år var tiden går:)

 

Torsdagen den 28 oktober 2010 kl. 10:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

(Ingen rubrik)

 

Kl 11:08

Det blev sent igår för vi var tvungna att hämta vatten på uppsamlings ställe. Gubben tog med sin sonen så han fick duscha på gubbens jobb sen åkte dom till uppsamlings stället för att hämta vatten.

 

Helt galet var det. Så i morse sa min gubbe att vattnet var tillbaka men det var inte fräscht brunt. ingen man vill dricka:) Vi kom i väg ut som vanligt mötte hundkompis så det blev lite prat.

I dag ska man komma i kap det man inte kunde göra i går.


I dag ska man komma i kapp det man inte kunde göra i går. Tänk vad man är sårbar utan vatten. Nu har vi en stor krater uppgrävt på två olika håll. En av granarna fick sin tomt helt förstört dom var tvungna att gräva långt in.

Min tandläkare ringde i morse på rundan. Det blir till att få en remis till specialist för en rotfyllning i tanden. Tur att jag har gått igenom det i våras så jag vet. Han som ska göra det är helt underbar med rädda människor toppen. Jag vill bra slippa att ha ont nu. Kosta vad det vill.

ha nu en bra dag. 

 

Onsdagen den 27 oktober 2010 kl. 11:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Nyttigare liv

Kl 12:20

En vacker dag med sol och frost i gräset. Det blev 11/2 timme i skogen idag. Mycket att lukta för tjejerna. Sen fick Lotta sin stretching.

Kaffet fårvänta idag för jag ska ta lunchen först. Har lagt om min kost bara proteiner i tre dagar sen blir det grönskar som ska läggas till. Jag behöver bryta det dåliga jag stoppar i mig. Vi får se hur det går.


Hemmet ska väl också få sitt, Väntar på att min tandläkare ska ringa i dag min tand känns inte bra torts åtgärd. Kan bli en ny rotfyllig på den tanden. Det tar aldrig slut just nu när det gäller mina tänder. Men vad har man att välja på jo att inte ha ont.

 

Mätt och belåten, ska nu ta tag i dagens sysslor.

 

Kl 21:14
Helt galet är det hos oss. vatten rör i marken har tydligen gått sönder så vi har gubbar från kommuner som har grävt upp ett stor arter som fylldes med en massa vatten. Dom har hållit på nu sen ett tiden inte klara ännu. Inget vatten har vi ,vet inte när vi får något hellre. Man måste ju kunna gå på toaletten. I morgon då blir det att planera om det inte finns något vatten. Gubben ska till jobbet och sonen till skolan.


Ha en härlig dag

 

Tisdagen den 26 oktober 2010 kl. 12:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

En kall och solig morgon

Kl 10:45

En solig och kall morgon det gillar jag från gårdagens regn. En timme skogen idag, Väl hemma fick Lotta stretching som hon ska ha varje dag efter långa promenaden. Matte tog sig en stor kopp kaffe och en lite bit kladdkaka med hallon och grädde mums:)


Har lovat gubben att göra rotmos och fläsklägg något jag inte gjort på år och dar. Så efter lunchen blir det en sväng till vårat centrum för att inhandla godsakerna till middagen.


Badrummen behöver sin vecko städning och snabeldraken ska också göra sitt idag. Ska väl försöka att åka till byggvaruhus behöver nya dörrfoder i trä till badrummet, en mark filt för ogräs och sen ska det bli sjösten, grus ska också inhandlas och en ny skiva till köks öns baksida. Jag vill ha det gjort innan den 6 november då jag ska ha en massa vänner på fäst.

Ha nu en toppen dag.

 

Måndagen den 25 oktober 2010 kl. 11:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Regn och åter regn

 

Kl10:50
Regnet det bara öser ner här riktigt höst väder. Inte ens hundarna vill gå ut. Det blev en kortare sväng Lotta var nog torrast tack vare sitt täcke nu blir det ett till Gullan för regn och snö.

Jag och gubben ska ta en sväng till äldsta sonen för att hjälpa honom med datorn. Så det blir en fika där också jag tar med mig hembakta bullar. Annars blir det en slö söndag då vi inte gör något all.

Ha en bra söndag.

 

Söndagen den 24 oktober 2010 kl. 11:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

(Ingen rubrik)

Kl 17:21

I natt har jag sovit gott skönt. En dag av olika aktiviteter. Gräddade bröd i morse så det doftade ny gräddat trevligt. Frukost och sen tog gubben ut hudarna på en kortare promenad. Sen var det dags för höst städning i vårat område det gör vi gemensamt vår och höst. Det blev att inviga nya skottkärran.

 

 

 

Sen blev det lunch och en sväng till galleriet där jag köpte en värme täckt till Lotta och en mössa till mig på Jula. Sen blev det kicks där jag köpte Fengal som jag älskar och en god doft på badolja.

Lite gott till i kväll också på Maxi.

Väl hem var det tjejernas tur vi stark iväg till skogen mycket att lukta villt överallt just nu.

När vi kom hem så hade husse gjord i ordning mat till mig tacos och till vovvarna. Mätt och belåten sitter jag nu här. Lite gott till i kväll blir det.

Ha nu en fortast trevlig lördags kväll.

 

Lördagen den 23 oktober 2010 kl. 17:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Första snön!


Bättre sent en aldrig, är mitt motto just nu. Har mycket omkring mig så bloggen blir lidande i bland men så är livet.

 

Härligt första snön, vaknade av att det snöade och var vit på våran baksida av tomten. Jag kan lova att hundarna gillade läget.

 

Det blev en tur i skogen mycket spring på dom. Väl hemma så satte jag deg för bullar och för matbörd. Matbrödet ska bakas i morgon då får vi färskt börd till frukost gott.

 

Snabeldraken har också fått jobbat i dag, Gullan har tagit över låtas hårade nu. En god fläsk file gryta med svamp och purjo med ris blev det till middagen.


Lagom trött efter ett skönt bad så blir det fredagsmys med gubben och tv med lite gott till.

Önskar alla en trevlig fredags kväll. 

 

Fredagen den 22 oktober 2010 kl. 19:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

En dag med massor och åter massor

Kl 18:31

 

vilken dag det känns nu. Huvudvärk och trött.

Hundsimmet gick bra lite reserverad var hon svansen mellan bena och tittade på mig. Matte nu åker vi hem. Men sen när hon kom i barsängen var hon jätte duktig. Började försiktigt, simmade 1 minut och vilade två min. Hon fick hålla på så tre-fyra gånger. Sen blev det duschen. Sen blev det stretching som jag ska göra varje dag efter lånpromenaden.

Nytt besök 28 oktober.

 

Förberedde taco gratängen som jag fått recept av svarta ängel den var underbar god tack vännen .

Sen en sväng till Jula idag var det betydligt mindre folk, så det blev en skottkärra och en ny duschslang. Nu blir det bara att slöa och se lite tv.

 

 

Torsdagen den 21 oktober 2010 kl. 18:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

En dag av lite av varje!

Kl 21:37

 

Nu först har jag tid att skriva bättre sen en aldrig.

Det blev sovmorgon för mig idag skönt efter gårdagens tidiga morgon. En skön tur efter frukosten blev det också. En sol som log på oss det var toppen efter gårdagens regnade hela dagen.

 

Tog tag i sonens rum då han hade åkt iväg till skolan. Det blev en studs pratade i telefon med bästa vännen och en kopp kaffe.

 

Sen på eftermiddagen så tränade jag min rygg träning och sen en tur med hundar. Till middagen idag blev det egen mos med palsternacka, morot och potatis med stekt falukorv och råriven morötter

 

 

Eftermiddag skulle vi ta en tur till det nya galleriet som hade invigning idag vid sex tiden. Vi hämtade mellersta sonen han vill med. Det var helt galet på vägarna . Har aldrig upplevt så många bilar hos oss kaus var det. Vi parkerade hos mellersta sonen och gick ner till gallerian när som tur är. Väl där var det massor och åter massor av människor. Nanne Grönvall uppträde där också. Det blev mer att vi tittade vad det fanns för butiker. Det blir en tur i morgon efter Lottas simträng.

 

Önskar alla en god natt.

 

Onsdagen den 20 oktober 2010 kl. 22:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Upp innan tuppen!

 

Kl 5:41
Morgon pigg idag eller vad man ska kalla det för:) Vaknade redan vid fem snåret. Ingen i de att liga och vrida sig så jag klev upp. Tyst är det här alla andra sover.

Ska väl så småningom göra frukost till mig och tjejerna.

Sen bär det av till skogen. Sen ska jag ta tag i andra badrummet så den också ska skina.


Ska nu ta tag i min träng på allvar har inte riktigt hitta motivationen till det. Kan beror på att det har varit mycket.

Regnat i stort sätt hela dagen. Blöta blev vi på eftermiddags turen. Lotta klarar sig bra för sitt hundtäcke. Det blir nog ett regn täcka för Gullan.


Ska snar börja med middagen renskav gryta med champinjoner och pasta.

Önskar alla en bra dag när ni vaknar till den nya dagen.

 

 

 

 

Tisdagen den 19 oktober 2010 kl. 06:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

En ny vecka


 Morgonrundan avklarad. En kopp kaffe upp drucken. Räkningarna betalda. I dag får badrummen ett ansiktslyftning av trasa och rengörings medel. Nytt draperi och rena handdukar.

12:30


Lunchen avklarad det blev rester från i går. Och badrummen skiner så man kan spegla sig i. Nöjd är jag
Damsugaren har fått vila idag skönt.


Kl 16:12

Har duschar, skrivit matlista. Hundarna har fått sin andra runda. Nu väntar jag på gubben så vi kan åka och handla.

 

Måndagen den 18 oktober 2010 kl. 16:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Utomhus har gällt i dag!

 

God eftermiddag alla vänner.
Vi har en riktig härlig och vacker höst dag. Så är har vi varit ute mest hela dagen. Sovmorgon blev det skönt.
Just nu känns det som damsugaren och jag är gifta:)
Lotta har fält färdigt då är det Gullans tur enda nackdel med rasen är all hår. Tur är väl att det bara är två gånger per år.

 

Mattes vackra flickor.

 

Äppelträd med sin höst skrud.

 

Söndagen den 17 oktober 2010 kl. 15:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Blev väckt tidigt!

Kl11:02

En morgon jag inte vill vakna till igen.

Vi vaknade innan kl 8 idag av ett jäklar liv ute, sonen kom upp och undrade vad det var på gång. Då var det våra morgon pigga granar från två håll som tyckte att vi andra också skull kliva upp.

Inget vi uppskattade

Vi klev upp, jag tog lite frukost sen en tur med hundarna. En vacker morgon med frost och en stor sol.
 

Det blev en timme i skogen mötte hundkompis och kompis till mig. En pratstund sen bar det av till skogen.

Son och barnbarn kommer över i dag ska bjuda på middag.  Så jag ska baka en blåbärs paj till kaffet

 

Kl 18:39

Har precis vinkat av William och Anders. Har varit en toppen dag tillsammans med dom. William har också lärt sig att säga farmor och Lotta idag hurra för farmors solstråle.

 


Till min prins
"Jag ska bära dig över stock och sten
tills du kan stå på egna ben.
Jag ska hålla din hand genom livets snår
och finnas vid din sida vilken väg du än går.

Jag ska skydda dig mot all ondska som finns,
jag älskar dig så min lille prins."

 

Ha nu en skön lördag och njut av dagen

 

Lördagen den 16 oktober 2010 kl. 11:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Fredag mys med familjen

 


 

Hem kommen från morgon rundan en kall och solig morgon. Men vacker frost i gräset. Tjejerna har fått varsitt grisöra och matt en stor kopp kaffe med kanel på.


Ska fortsätta att torraka ut reste av köksskåpen idag. Dammsuga lite och städa ut kontoret. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på ingen som vet, ingen som vet.

Mätta och belåtna är vi efter en god middag som bestod av Smörstekt fisk med vin sås och pressad potatis blir det till middag idag. Kan det var något?

 

Gubben min har åkt till affären för att inadla  lite gott till i kväll och det som ska ätat till middagen i morgon då vi får fin främande son och barnbarn  trevligt

Önskar alla en trevlig helg

 

Fredagen den 15 oktober 2010 kl. 17:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Två timmar i skogen följ med oss.

 

 

Två timmar blev det i dag. Vi gick dit berna och tassar tog oss. Solen sken och höstfärgerna skiftade vacker.

 

Vår nationalpark Tyresö

Har all det man vill närhet och det vackra.

 

 

 

Mattes två flickor som också gillar skogen.

 

Även bävraran gillar att ta en tugga va naturen.

 

Vi nöjt av det vackra vädret.

 

Ängar att springa på är också toppen.

 

Lille syster yster försviner i det höga gräset.

 

Björkarna skiftar i höst skrud.

 

Finns inget roligare än att hopp upp på alla

höga stenar:-)

 

Flera stenar man ska upp på.

 

Så avslutar vi med att   klätra upp på trappan till gamla huset.

 

Kl 14:59

Tog tag i skåpen idag torkade ren och kastade en massa som jag inte behöver. Man samlar som en hamster i bland.

Har också bokat tid till Lotta för hundsim. Ska bli skönt att hon får komma i gång med det.

 

Torsdagen den 14 oktober 2010 kl. 12:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Bakat bröd

 

I dag blev det bara 40 min morgonrunda för jag har ett börd som ska bakas nu på morgonen. Den står och jäser på plåten nu.


Soligt men kallt idag, en kopp kaffe sitter fint nu värmer gott i den frusna kroppen.

 


Ska ta och slå en pling till en vän prata bort en stund. Lite hushållssysslor som vanligt ska också hinnas med. Det vanliga som man måste göra.

Hundarna ska också få komma till skogen senare, då har det kanske blivit lite varmare i luften också.

Det godaste jag vet är nybakt bör doften och smaken. Precis det har jag upplevt nu. Brödet klar och har smakat njutit*ler*

 

 

 

Lott på våran eftermiddags promenad

Det blev en timme i skogen solen sken ganska behagligt. Brädet ligger och svalnar har smakat gott som vanligt. Tack söta granne för receptet. Bördet är popis här son och gubbe äter med stor gläsje.

Leta godisar är roligt


Sätat ut skafferiet och damsuggit sonen rum, och byt sänkläder till sonen. Ett par maskiner tvätt har också blivit gjort. Prata lite med Anders och men barndomsvännen.

Ska snar sätt i gång med middagen kyckling curri och ris står på menyn i dag.

 

Dags att spåra lite.

 

 

 

 

Ha en underbar onsdag!

 

Onsdagen den 13 oktober 2010 kl. 11:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

En ny dag.

 

 

Kl 10:46

Hemkommen för en stund sen från skogen en vacker solig dag. Det 11/2 timme. hittade lite svamp kunde inte låta bli att plocka.

 

 

Jag ser att Lotta har det jobbigt det tar mycket längre tid innan hon kommer i gång när vi ska ut och gå. Kallare och att hon nu inte har någon päls kvar går det inte varmare. Tur är väll att hon har sitt täcke. I går i skogen mötte vi en man som började att prata med mig. Han sa till Lotta att hon hade en fin klänning, jag viset inte om jag skulle börja att skratta. Jag fick förklara då frågade han om det var en pojke nej, det heter inte klänning utan hundtäcke*ler*  Jag har fåt många förfrågningar sen Lotta började med täcket. Dom tycker väl det är konstigt med en ras med så mycket päls.

 

 

I dag ska jag till mödravården få cellprover, man får tycka vad man vill om det men bra att det finns.

 

KL 18:58 då var cell provet avklarat. Det blev en skön promenad hem från sjukhuset. Sen en med hudarna också. Middagen avklarad och en skönt bad blev det också.

Gubben ska se fotboll i kväll, han är förpassad till sovrummet. Jag är inte intresserad av fotboll.

Ha en bra dag.

 

 

 

 

Tisdagen den 12 oktober 2010 kl. 11:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Måndag en kall och frostig morgon

 

KL 10:26

 Måndag igen med nya utmaningar. Får se vad denna vecka har att erbjuda. I dag ska mitt hem få sig en omgång av snabeldraken. 

 

Det var en riktigt kall natt här så, noll gradigt. Vackert med frosten som vi så på morgonrundan. Det blev nästan 11/2 timme i skogen utan boll till Lotta det går jätte bra, vi hittar på andra roliga saker. Ett och annat spår hittade dom också.

 

Kl 21:43

Härligt vad man har hunnit med i dag dammsugit, skaka sängkläder, badrum  nr ett rengjort. Sen blev det en mat paj på kassler, spenat, svamp till middagen. Tog en skönt och långt bad då jag fick rå om mig själv. I morgon ska jag hälsa på på mödravården får den årliga undersökningen hurra med lite ironi i rösten. Husse har också hämtat Lottas medicinen inte billigt för djuren har ju inget högkostnadsskydd. Men det är bra att gilla läget.


Solen skiner och det är kallt i luften blir en vacker höst dag. Önskar alla en trevlig måndag kramar

 

Måndagen den 11 oktober 2010 kl. 10:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Söndag

Det är kärlek för mig

 

Kl 20:06 En skön och avkopplade helg har vi haft i går var vi iväg till Tyresta Nationalpark med hundar. Sen tog jag tag i städning av hundhår som just nu aldrig tar slut*S* Sen blev det lite planering och trädgårds göra. Vi ska flyta våran stora planterings låda, så gubben har lagt stabilt underlag så den ska stå bra sen ska jag ha sjösten där.


I dag så har vi handlat golvlisterna och gubben har satt dit dom det blev jätte bra nu är det bara lite bilder kvar som ska upp på väggarna. Sen blev det en skocks promenad med vovvarna. Lite hundvård också tandborstning, klo klipp och massage för Lotta. Resten va kvällen går i slöhets teken.

 

Söndagen den 10 oktober 2010 kl. 20:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Full fart framot idag!

 

Kl 9:41 en riktig höst dag. Jag och hundarna blåste nästan bort i stormen på morgon rundan. I dag är det full fart två samtal som ska ringas. Ett besök till sjukgymnasten med Lotta och i kväll ärt det av till stan och musikalen We Well Rock You, och rocka det kommer vi att göra. Lite dammsugning ska jag hinna med också.

Håller på att planera en höst/födelsedags fest i november. Vill samla lite vänner och släkt.
Önskar all en bra höst dag.

 

Torsdagen den 7 oktober 2010 kl. 09:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vaknade tidig.

 

Kl10:13 vaknade till en blåsig morgon runt 10 grader då. Vi stack i väg redan efter åtta en timme skogen med lek och bus.
Väl hemma tog jag tag i några växter ut som fick ny jord inför vintern. Sen tog jag bort ett lager med gräs där vi ska ha sjösten för det växer så dåligt där. Väntar på att sonen ska kliva upp sen ska jag sätta upp bilder på mina barn och barnbarnet på dom nymålade väggarna.Måste bra berätta när jag var hos tandläkaren i går han tyckte att jag hade så vita tänder och undrade om jag gjort en tand bleking. Men det har jag aldrig gjort så jag kände mig smickrad för det komplimangen. Vi får se vad dagen har att erbjuda idag.

 

Onsdagen den 6 oktober 2010 kl. 10:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Tanläkar besök

"Det är med hjärtat som man ser vad som är rätt; det som är viktigt är osynligt för ögat"

 

 

l9:50 i dag ska jag göra av med lite pengar ska till hudläkaren och borra ute en tand med amalgam. Och sen bygga en porslin på den gamla tanden.

 

Tisdagen den 5 oktober 2010 kl. 09:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Slipnig och målnig

 

Kl11:49

Det blev en skön och lång promenad med hundar och lite svamp plocknig. Nu ska jag ta tag i hallen som ska slipas och målas idag.

 

Kl17:18

Full far hos oss. Tjejerna har varit ute nästa hela dagen först med mig och sen fram till fyra med husse.
Själv har jag varit målare idag. Slipat och målat hallen och taklister. I morgon ska jag måla en gång till ljus och fint blev det. Det är en lång hall där sovrummen ligger. Ska göra lite fina kollage med bilder på mina barn och barnbarn. Som jag ska hänga där sen. Eventuellt en ny lampa också.

 

Nu blir det ett skönt bad och sen bra ta det lugnt resten av kvällen.


Kl20:21 Ett skönt långt bad blev det för mig och sen var jag sugen och bakade lite gott fika börd till son och gubbe.

 

Söndagen den 3 oktober 2010 kl. 11:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010