Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Måndag en kall och frostig morgon

 

KL 10:26

 Måndag igen med nya utmaningar. Får se vad denna vecka har att erbjuda. I dag ska mitt hem få sig en omgång av snabeldraken. 

 

Det var en riktigt kall natt här så, noll gradigt. Vackert med frosten som vi så på morgonrundan. Det blev nästan 11/2 timme i skogen utan boll till Lotta det går jätte bra, vi hittar på andra roliga saker. Ett och annat spår hittade dom också.

 

Kl 21:43

Härligt vad man har hunnit med i dag dammsugit, skaka sängkläder, badrum  nr ett rengjort. Sen blev det en mat paj på kassler, spenat, svamp till middagen. Tog en skönt och långt bad då jag fick rå om mig själv. I morgon ska jag hälsa på på mödravården får den årliga undersökningen hurra med lite ironi i rösten. Husse har också hämtat Lottas medicinen inte billigt för djuren har ju inget högkostnadsskydd. Men det är bra att gilla läget.


Solen skiner och det är kallt i luften blir en vacker höst dag. Önskar alla en trevlig måndag kramar

 

Måndagen den 11 oktober 2010 kl. 10:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.