Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En ny dag.

 

 

Kl 10:46

Hemkommen för en stund sen från skogen en vacker solig dag. Det 11/2 timme. hittade lite svamp kunde inte låta bli att plocka.

 

 

Jag ser att Lotta har det jobbigt det tar mycket längre tid innan hon kommer i gång när vi ska ut och gå. Kallare och att hon nu inte har någon päls kvar går det inte varmare. Tur är väll att hon har sitt täcke. I går i skogen mötte vi en man som började att prata med mig. Han sa till Lotta att hon hade en fin klänning, jag viset inte om jag skulle börja att skratta. Jag fick förklara då frågade han om det var en pojke nej, det heter inte klänning utan hundtäcke*ler*  Jag har fåt många förfrågningar sen Lotta började med täcket. Dom tycker väl det är konstigt med en ras med så mycket päls.

 

 

I dag ska jag till mödravården få cellprover, man får tycka vad man vill om det men bra att det finns.

 

KL 18:58 då var cell provet avklarat. Det blev en skön promenad hem från sjukhuset. Sen en med hudarna också. Middagen avklarad och en skönt bad blev det också.

Gubben ska se fotboll i kväll, han är förpassad till sovrummet. Jag är inte intresserad av fotboll.

Ha en bra dag.

 

 

 

 

Tisdagen den 12 oktober 2010 kl. 11:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.