Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

(Ingen rubrik)

Kl 17:21

I natt har jag sovit gott skönt. En dag av olika aktiviteter. Gräddade bröd i morse så det doftade ny gräddat trevligt. Frukost och sen tog gubben ut hudarna på en kortare promenad. Sen var det dags för höst städning i vårat område det gör vi gemensamt vår och höst. Det blev att inviga nya skottkärran.

 

 

 

Sen blev det lunch och en sväng till galleriet där jag köpte en värme täckt till Lotta och en mössa till mig på Jula. Sen blev det kicks där jag köpte Fengal som jag älskar och en god doft på badolja.

Lite gott till i kväll också på Maxi.

Väl hem var det tjejernas tur vi stark iväg till skogen mycket att lukta villt överallt just nu.

När vi kom hem så hade husse gjord i ordning mat till mig tacos och till vovvarna. Mätt och belåten sitter jag nu här. Lite gott till i kväll blir det.

Ha nu en fortast trevlig lördags kväll.

 

Lördagen den 23 oktober 2010 kl. 17:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.