Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En kall och solig morgon

Kl 10:45

En solig och kall morgon det gillar jag från gårdagens regn. En timme skogen idag, Väl hemma fick Lotta stretching som hon ska ha varje dag efter långa promenaden. Matte tog sig en stor kopp kaffe och en lite bit kladdkaka med hallon och grädde mums:)


Har lovat gubben att göra rotmos och fläsklägg något jag inte gjort på år och dar. Så efter lunchen blir det en sväng till vårat centrum för att inhandla godsakerna till middagen.


Badrummen behöver sin vecko städning och snabeldraken ska också göra sitt idag. Ska väl försöka att åka till byggvaruhus behöver nya dörrfoder i trä till badrummet, en mark filt för ogräs och sen ska det bli sjösten, grus ska också inhandlas och en ny skiva till köks öns baksida. Jag vill ha det gjort innan den 6 november då jag ska ha en massa vänner på fäst.

Ha nu en toppen dag.

 

Måndagen den 25 oktober 2010 kl. 11:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.