Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Nyttigare liv

Kl 12:20

En vacker dag med sol och frost i gräset. Det blev 11/2 timme i skogen idag. Mycket att lukta för tjejerna. Sen fick Lotta sin stretching.

Kaffet fårvänta idag för jag ska ta lunchen först. Har lagt om min kost bara proteiner i tre dagar sen blir det grönskar som ska läggas till. Jag behöver bryta det dåliga jag stoppar i mig. Vi får se hur det går.


Hemmet ska väl också få sitt, Väntar på att min tandläkare ska ringa i dag min tand känns inte bra torts åtgärd. Kan bli en ny rotfyllig på den tanden. Det tar aldrig slut just nu när det gäller mina tänder. Men vad har man att välja på jo att inte ha ont.

 

Mätt och belåten, ska nu ta tag i dagens sysslor.

 

Kl 21:14
Helt galet är det hos oss. vatten rör i marken har tydligen gått sönder så vi har gubbar från kommuner som har grävt upp ett stor arter som fylldes med en massa vatten. Dom har hållit på nu sen ett tiden inte klara ännu. Inget vatten har vi ,vet inte när vi får något hellre. Man måste ju kunna gå på toaletten. I morgon då blir det att planera om det inte finns något vatten. Gubben ska till jobbet och sonen till skolan.


Ha en härlig dag

 

Tisdagen den 26 oktober 2010 kl. 12:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.