Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

(Ingen rubrik)

 

Kl 11:08

Det blev sent igår för vi var tvungna att hämta vatten på uppsamlings ställe. Gubben tog med sin sonen så han fick duscha på gubbens jobb sen åkte dom till uppsamlings stället för att hämta vatten.

 

Helt galet var det. Så i morse sa min gubbe att vattnet var tillbaka men det var inte fräscht brunt. ingen man vill dricka:) Vi kom i väg ut som vanligt mötte hundkompis så det blev lite prat.

I dag ska man komma i kap det man inte kunde göra i går.


I dag ska man komma i kapp det man inte kunde göra i går. Tänk vad man är sårbar utan vatten. Nu har vi en stor krater uppgrävt på två olika håll. En av granarna fick sin tomt helt förstört dom var tvungna att gräva långt in.

Min tandläkare ringde i morse på rundan. Det blir till att få en remis till specialist för en rotfyllning i tanden. Tur att jag har gått igenom det i våras så jag vet. Han som ska göra det är helt underbar med rädda människor toppen. Jag vill bra slippa att ha ont nu. Kosta vad det vill.

ha nu en bra dag. 

 

Onsdagen den 27 oktober 2010 kl. 11:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.