Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vatten eller inte

 

Kl 10:19

Dom kom i morse med sina bilar, grävmaskiner. Så dom ska fortsätta idag. Jag har bunkrat vatten i fall dom nu ska stänga av. Än så länge är vatten på. Blöt i dag ute för det kom en redig skur i går kväll. Varm runt 7-8 grader och sol. Tvära kast när det gäller höst väder.

 

Skogen som vanligt, i dag var det extra mycket att lukta och spåra en och annat rådjur så jag men inte tjejer men dom lukta sig till dom:) Dom sover gott nu och jag sitter med mitt kaffe.

På eftermiddagen blir det simträning för Lotta, sen en sväng förbi affären. Jag har inte något inplanerat idag så vi får se vad som händer. Ska också köpa födelsedags present till farmors solstråle som snar fyller två år var tiden går:)

 

Torsdagen den 28 oktober 2010 kl. 10:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.