Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Var tog veckan vägen

 

Kl 10:25 dag tre på det spände vatten och rör historien då var dom här i dag igen. Informationen är väl inte på topp vi ven inte något annat än att gropen har blivit större. Man får vara glad att dom ändå kolla upp och att dom inte har stängt av vattnet något mera.


Kan inte klaga i dag på vädret solen skiner och det är några plusgrad. Hundarna har fått sitt och jag mitt en stor kopp kaffe. Vad kam man mera begära. En maskin tvätt med sängkläder.


Ska ta snabeldraken på en rundtur idag, Lite lunch och sen i väg till centrum för att inhandla de som fattas till middagen och lite fredags mys gott till oss.

Önskar alla en trevlig helg

 

Fredagen den 29 oktober 2010 kl. 10:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.