Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Omstälnig av klockan

 


 

Kl10:25 men igentlligen 11:25 Då var det dag att ställa tillbaka klockorna igen. Halloween är det också man får tycka vad man vill men. Det kommer hela tiden nya traditioner får andra läder som vi också ska ha. För mig räcker det med påskkäringar.


Då har vi köpt material så va kan stänga igen resten av altan öppningarna tills våren då gubben ska sätta in dom två återstående fönsterna. Jag ska olja i utsidan på vårat staket idag. Sen blir det en tur till återvinningen för att kast och sen en sväng till kyrkogården. Ska tända ett ljus i minnes lunden där min pappa ligger.

 

 


Lite dammsugning måste också göras, får se om jag hinner med hundvård idag också. Ska inhandla lite ljus till festen på lördag och allt annat som vi ska ha. Blir mycket denna vecka med allt som ska förberedas och städas.

Men det får gå.

 

Ha en trevlig Söndag och se upp för spöken


 

 

 

Söndagen den 31 oktober 2010 kl. 10:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.