Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vart tog dagen vägen

Click to play this Smilebox invite
Create your own invite - Powered by Smilebox
This invitation card personalized with Smilebox

 

Lite har jag fått gjort i dag. Pepparkakorna är klara och badrumän rena och snygga Det blev en sväng till affären och och sen tog jag en promenad  med tjejerna. Det blev köttbullar, makaroner och gräddsås till middag. Ska se ett tv program vid åtta tiden sen ska jag sy mina kuddar. Dagen gick så fort. så allt han jag inte med. Men det kommer en morgondag också.

 

 

 

Tisdagen den 30 november 2010 kl. 19:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Göra nytta idag

 

I dag låg vi kvar till åtta. Ingen ide att gå ut så tidigt när det är så kalt så vi väntade tills det var -7 då gav vi oss ut till skogen det gick toppen bra utan kramper. det blev en timme. Solen skiner nu och det blir vacker vinter dag.


I dag ska jag inte sitta framför datorn så mycket har jag bestämt. Behöver göra lite nytta hemma. Ska sy mina julkuddar och baka pepparkakor och badrummen ska få sig en omgång och snabeldraken ska jobba.

 

Tisdagen den 30 november 2010 kl. 11:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Hinner ingenting just nu.

 

Kl 21:57

 

Vart tar tiden och dagarna vägen. Önskar i bland att tiden stod stilla så jag han göra allt jag vill göra

Har jobbat lite med sidan lag in lite under länkar och undersida på länkar. Blev hemmet mat idag sköna att slipa stå vid spisen. Gubben har varit på möte på radioklubben. Jag tog mig tid efter badet att se en svensk serie som började föra väckan som jag hade spelat in och en stor kopp te.

 

 

Hopps det inte är lika kallt på morgonen så vi kan ge oss ut i skogen. Ska också ta tag i min träng nu var ett tag sen. Baka pepparkakor och sy julfodralet till mina kuddar till soffan ska jag försöka hinna med i morgon. Om tiden vill räcka till.

 

 

Måndagen den 29 november 2010 kl. 22:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Kallt

 

 

Kl 9:33

En riktig kalla dag runt 11-12 minus visar termometern.

Efter frukosten skulle vi ge oss ut. Det var nog den kortaste promenad på länge. Fast båda hundarna har varma täcken så fick dom kram i sina fötterna så vi vänd. Hopps att det ska sjunka lite i graderna under dagen så vi kommer ut på en längre promenad.

 

 

Annars å ska dagen gå i lite plock tvätt maskin på diskmaskin på. Bädda ren i yngsta sonens säng. Prata bort en stund med väna.

 

Bidler från i går då dom tänder belysnigen ute

 

 

Ha de


 

Måndagen den 29 november 2010 kl. 09:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Då var det första advent.

Kl 1232

Det har snöat hela natten för vi fick skotta oss ut idag.

Vaknade vid vid åtta tiden i morse. Vi låg kvar i sängen en stund och tittade på barnprogram med William. Sen blev det frukost som vi alla åt med god aptit. Sen gick vi ut alla med hundar William i pulka och vi andra pulsade i snön inget var plogat så det blev en svettig morgonrunda.


 

Sen åkte vi till Ica maxi och till Rusta. Köpte ett par vantar till William och en lastbil något som han älskar. Gubben skulle ha flera kontakter till sitt jul dekorationer utom hus.


Väll hemma så blev det lunch och nu sover lill prinsen sin skönhets sömn. Gubben ska ut och göra klart belysningen för i kväll kl 19 ska det tändas upp i våran länga.


Sen ska farfar köra hem barnbarn till han mormor. Och jag ska ut med hundar och hoppas då att det är plogat.

Önskar alla en trevlig första advent.


 


 

Söndagen den 28 november 2010 kl. 12:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Belv en trevlig dag och kväll

 Vi har haft en toppen dag med barnbarn.

Det blev en sväng till affären för sonen skull storhandla då passade vi på att köpa en ny pulka till William. Vi körde hem sonen sen bar det av hem till oss. William och jag tog en fick tillsammans medan farfar fixade med ljulbelysnigen utomhus.Med dom andra granarna. Sen bar det av till pulka backen roligt var ett tag sen jag åkte pulka. När vi sen var nöjda tog vi en sväng med hundarna.

 

Middag, sen blev det ett bad för William han älska vatten en riktig fisk. Vid halv åtta tiden gick vi över till granar för lite glögg och småprat det var trevligt. Vi var hemma igen vid halv tio tiden. Tandborstning och sen nattade vi Barnbarn han somnade som en stock. Önskar alla vänner en trevlig första advent i morgon.


 

 

Lördagen den 27 november 2010 kl. 22:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Vinter morgon

 

 

Kl 10:21

11 minus ute , det blev en timme i skogen. Så skönt i dag ledsnaden i skogen och det vackra vinterlandskapet gör sitt. Hundarna hade mycket att lukta för rådjur finns det gott om. På vägen hem kom ett rådjur springande Lotta gav skall, men dom är så duktiga dom stannar hos mig när jag ger det kommando skönt.

 

 

Väl hemma hade gubben vaknat och fått i sig frukost. Själv blev det en stor kopp ryktade kaffe.

Ska snar ringa sonen för att se vilken tid vi ska hämta lie prinsen.

 

Kramar

 

 

Lördagen den 27 november 2010 kl. 10:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Morgon stund har guld i mun

 

Kl7:37 vakande tidigt i dag. Jag och vovvarna har ätit frukost. Gubben och son sover gott. Det är 10 minus ut och vacker vinterlandskap. Jag och hundar ska snart ta en tur till skogen. Sen ska vi åka och hämta barnbarnet.


Vi ska köar sonen till affären för han ska handla. Då ska jag passa på att köpa pulka så Vi kan åka lite.
Gubben ska dekorera framsidan i dag med julbelysning.
Ska bli så mysigt att få rå om William i 24 timmar.

Önskar alla en trevlig lördag

 

Lördagen den 27 november 2010 kl. 07:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Smärt fri idag

 

Kl14:07

Har pratat med tandis. Det är en inflammation i tand nerven då äter man inte antibiotika, utan ha har lagt på bakteriedödande. Tanden behöver få vila så att det går tillbaka.Så vi har bestämt att en ny tid först den 8 /12 tanden ska få vila i två veckor.


Det bästa med dagen är att jag inte har behövt att ta en enda värkbabblet och att inte ha ont.

Snabeldraken har fått jobbat idag, Pratat bor en stund med bästa vännen. Har satt ett matbörd att jäsa.

Vill ha så lite som möjligt att göra under helgen för mitt barnbarn kommer och sak sova över. Då blir det pulka baken och litet annat roligt.

Efter middagen sk vi åka och inhandla lite mera utebelysning. Som gubben ska sätt upp på framsidan av huset.

Sen blir det högläge i soffan och tv

 

Fredagen den 26 november 2010 kl. 14:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Fortsat tandproblem

Kl 10:06

Kl18:47 Det gick inte riktigt som vi hade tänkt hos tandis. Det är kanaler som ska renas och dödas. Två av dom var ok när ha sprutade in bedövning och testade med att rensa med en tunn borste men den tredje kanalen då satt jag i taket och grät.

 

Och det är antagligen så irriterad. Han ville inte göra mer för det är ok att jag ska ha så ont torts bedövning. Så nu har jag fått massa bakterie dödade medel och en provisorisk fyllning. Så att tanden får lugn och ro. Ska tillbaka nästa vecka igen jag just nu ser fram i mot. Inte nog med ett sen när bedövningen släppte torde jag att jag skull dö av smärta.

På en skala 1-10 så var smärtan 10 fick ta3 värktablett och det tog nästa 11/2 innan det äntligen var lugnt mycket tårar idag. Jag ser inte någon ljusning just nu.

 

Torsdagen den 25 november 2010 kl. 19:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Snöar i dag också

 

Kl11:21


Några minusgrad och snön dalar ned idag också. Hundarna har fått sitt i skogen. Mycket rådjur just nu se sår överallt och hudar känner va det. Väl hemma så tog jag tag i skotningen på framsidan så vi kan ta oss ut och in utan kliva på allt snö.

 

 

Kaffe och hembakat saffransskorpor blev det gott. I dag är det den stora dagen alltså rotfyllningen av min tand. En vis nervositet känns och inte så konstigt efter allt som varit. Ska bli skönt att få det överstökat. men det är först på¨eftermiddagen

 


Ska bädda ren och öra klart det sista av julpyntet sen så blir det lite hundvård. Han nu en bra dag.

 

Torsdagen den 25 november 2010 kl. 11:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Det har varit full rulle hela dagen

 

Kl22:50

Helt slut tömd på energi nu. Ska snar ta och släpa mig till sängen. Men måste först varva ner. Baket blev klar på kvällen saffranskorp och kolasnittar. Pyntat i hemmet och baksidan och den inglasade altan fick sina ljus. Gubben ska ta framsidan på fredag.

I morgon blir en lugn dag ska sy fyra kuddfodral med tomtar på som ska var i soffan. äldsta sonen ringd för barnbarnet ville prata med farmor, just nu är jag favorit. Vi ska eventuellt ha honom i helgen så ska han sova över. Det blir puka i baken då. Var ett tag sen jag åkte kan bli roligt. Nu säger jag god natt.

 

 

Onsdagen den 24 november 2010 kl. 23:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Bak och pynt!

Kl10:42


Vackert vitt ute, vi ska snar ge oss i väg till skogen. Dagen kommer att fortsättas med bak och pynt. I morgon bär det av till tandläkaren och göra rotfyllningen.

 

Kl10:10 

1 1/2 timme i skogen mycket snö Gullan var som galen. Som en hästs på grön bete:) Hon gillar värkligen vintern.Sen var det full rulle för det fanns en massa goa lukter att spåra rådjur.

 

En kopp kaffe och nybakt matbröd sen är jag i form för dagens bak som ska bli kolasnitar ,saffran och mandel skorpor. Får sen om jag också gör en satt vanliga bullar. Sen blir det allt pynt och städningen som är kvar. I kväll ska gubben och jag dekorera huset med lite ljus och pynt.

 

 

Onsdagen den 24 november 2010 kl. 10:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

En vintrig morgon i skogen

Kl 11:27

 

 

Vaknade av att snön dalade ner, frukost och sen vid halv nio tiden gick vi i väg till skogen. Möte hund kompisar så det blev en studs prat sen bar det av till skogen. Det är så härligt att se min ena hund hon gillar värkligen vintern tok springer när det finns snö. Det blev 11/2 timme i skogen mycket vilt att spåra och en och annat aktivitet med favorit hundgodis som jag gjorde i går.

 


Strök allt i går så i8 dag ska jag börja nu att pynta inne. Får se om jag sätter i gång lussekatt ska bakas också. Hundsim för Lotta ska det också bil vid fyra tiden. Sen ska vi börja att dekorera utomhus med belysning. Vi är några familjer som gör riktigt juligt på våra hus. Det brukar uppskattas av dom som går för bi. Roligt att sprida lite glädje.

Kl 14:27

Kl 14:23 Det snöar fortfarad adels vitt underbar tycker jag. Inget pynt ännu det blev badrums renöring och bak lussekatt. Dom står och jäser nu. Ska också baka pepparkakor och vanliga bullar. Det får bli efter Lottas hundsim. Pynta blir det i morgon. Lite varje dag. 

 

Tisdagen den 23 november 2010 kl. 11:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Skönt att vara på bannan igen!

Kl16:26

Snabeldraken har fått jobbat lite nu på eftermiddagen. Byte matta i vardagsrummet. Nu när hundarna har fält färdigt. Ska ta tag i jul lådorna en del att stryka gardiner och dukar.

Gubben kommer vid femtiden så jag ska vät ta tag i middagen och stoppa tvätten i tumlaren
 

 

 

Måndagen den 22 november 2010 kl. 16:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Lite vitt från himmelen!

 

 

Kl10:42

I natt var det lugnt med tanden men då tog en tablett så¨slapp jag lika vaken i timmar skönt. Mörkt och grått klev upp vid 8 tiden då hade gubben redan åkt till jobbet. Jag och vovvarna åt våran frukost sen vid 9 tiden blev det utgång. En tur till skogen det var riktigt skönt att få komma ut efter fela dagar inomhus. Jag är ju van att vara ute varje dag och då långa sköna promenad i skogen med tjejer.

 


Känner mig lite bättre i alla fall. Vet att jag får dras med förkylningen ett bra tag men den gör inte ont det är det bästa. Räknar ner dagarna till tanden nu äntligen ska bli helt smärt fri.

 

 

Ska börja att gå igenom vina advents saker som ska upp snart. Måste ta tag i hemmet också här framöver i veckan. Med snabeldraken och trasor och annat som tillhör städningen.

Ska ta mig en tur till centrumet för att inhandla det som fattas till middagen senare.Hej!


 

 

Måndagen den 22 november 2010 kl. 10:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Paj i ugnen

 

 

Kl16:29

Villat och bra surfat runt lite och jobbat med hemsidan roligt.

Nu står en kassler, spenat, champinjoner och vitlök och örter ost i. Sallad och börd. Husse tog eftermiddags rundan också. I morgon får jag ta dom då husse är på jobbet. men det går bra.  Efter middagen blir det ett bad sen tv kväll här.

Ha en skön kväll det ska jag ha 

Söndagen den 21 november 2010 kl. 16:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Natten var jobbig

 


Kl 10:37

Vaknade till en grå och mörk morgon, nu vill jag ha snö så man får lite ljust ute.

Tanden spökade i natt eller snarare tidigt på morgonen vid tre tiden, vaknade av att det gjorde så ont. Fick ta en värktablett sen satte jag mig vid tv tills det börjat verka. Väl vid fyra tiden så gick jag tillbaka till sängen då tog det ytligare en timme innan jag somnade så kl 5 sov jag äntligen. Jag börjar att tycka det är jobbigt med denna tand som bara ska göra ont. Och på en förkyla som är i häst väg. Måste bara få klaga lite idag.

Skönt att gubben tar hundarna nu när man inte orkar så mycket. Det blir mest soffan och tv som man orkar med just nu.

Ha nu en skön söndag

 

Söndagen den 21 november 2010 kl. 10:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Förkylnigen har tagit över min kropp!

En blöt och grå dag ute, Tanden höll sig lugn i natt, det var skönt. Men det blev in så mycket sömn ändå . Tänk vad ett barnbarns basiller kan ställa till med.

Näsdroppar ,vatten halstabletter, näsdukar får jag bunkra upp idag. Det blir soffan som gäller i dag.

 

Gubben har tagit hundarna. dom skulle åka iväg och ta en lång skön promenad trots vädret.

Tyvärr så måste jag ändå åka till affären  för att inhandla det som är slut. Mellersta sonen ska också med och handla sina varor.

 

Konstig det är med smärta när man blir av med en så kommer en ny undrar när jag ska få bli riktigt bra, då menar jag att få må bra utan att tänka på det onda. Men den som lever får se.Nog om det.

Nu blir det en kopp kaffe och lite rundvandring på datorn ha nu en bra lördag.

 

 

Lördagen den 20 november 2010 kl. 11:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Tandläkaren i dag äntligen!

 

Kl9:32

I dag är det den stora dagen för min tand att äntligen bli smärtfri. Förkylningen har tyvärr accelererat. Men till tandläkare ska jag ändå. Fick sova i natt utan smärtor bra värktabletter tillslut. Vaknade en gång av att jag var genom täpp.

 

Kallt och blåsigt i dag känner vinterns vingslag. Men bara kläder så går det bra. En stor kopp kaffe intas värmer gott.

Sen kommer vårat kött som vi har beställt från en ekologisk bonde 6 kg häng mörat låter gott. Då blir frysen full med kött. Så det behöver man inte handla på ett tag.

 

Ha nu en bra helg

 

Fredagen den 19 november 2010 kl. 10:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Fin i håret

Kl 14:30

 

Har kommit lite snö under natten, vi har redan varit ute på rundan en kortare i dag. Jag ska snar i väg till frissan för min efterlängtade klippning hurra. Sen en tur till centrum för att se om jag kan hitta lite toppar till mig.


Klo klippning står på schemat idag men det ska göras hos vett på kvällen. Yngsta sonen är på anställnings intervju för praktik plats i 10 veckor. Det ingår i utbildningen konsult är det tydligen inom data värden.

I morgon är det dags för min onda tand att få hjälp:)

 

 

Då är man fin i håret igen det känns skönt. Hittade tre fina toppa skönt att få skämma bort sig när man har varit så ner så länge.

Hundarna har fått sitt Lotta är tillbaka igen som den härliga pigga tjej hon en gång var det går mig gott att se.

I morgon får vi 6 kg hänggmöratkött nöt det ska blig gott.

Kramar

 

 

Torsdagen den 18 november 2010 kl. 14:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Data strul

 

Kl 16:25


Suttit mest hela dagen till och från vid datorn. En massa fel blir galen, så jag väntar på gubben.

Det blev två timmar skogen jätte skönt väder sol och frostiga träd vackert.

 

Tvätta en maskin och skurat badrummet det ena. I kväll blir det hemmt mat.

 

Ganska komiskt dom ringde från tandläkaren i stan och hade en tid till mig. Men jag tackade nej. För jag har nu en ny tandläkare som gör allt jobb där stannar jag.

 

Ska se om gubben får ordning på min dator så jag kan fortsätta att jobba här inne. Längtar till i morgon då ska jag klippa mig så skönt.

 

 

Kl 23:15

Har inte kommit i säng ännu, det blev lite nytt på hemsidan så jag vill göra klart det. Yngsta sonen berättade att han fått svar på två praktikplatser. Ett ska han åka och titta på i morgon. Han ska göra praktik i 10 veckor börjar i januari är via sin utbildning i inom data värden.

Gubben var en sväng över till äldsta sonen och barnbarnet som var riktig grina sa pappa när han hämtade honom på förskolan. Men när han såg farfar i dörren sken han som en sol och allt var toppen igen. Jag tror att jag nu ska lägga huvudet på kudden och sova god natt. 

Onsdagen den 17 november 2010 kl. 16:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

(Ingen rubrik)

 

 

Kl 13:19

Solen skiner idag inget regn skönt. Nu är det bara tre dagar kav tills jag får komma till nya tandläkaren så skönt. Vaknade av att jag var genom täppt allt på en gång just nu.

11/2 i skogen idag skönt för både mig och hundar. Sen blev det en tur till centrum och nu så är det kaffe stund framför datorn. Två maskiner tvätt och bädda rent i sonens säng.

Ha det gott

 

Tisdagen den 16 november 2010 kl. 13:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

En dag av allt

Kl18:40 Det har varit en dag av allt kan kan tänka sig gråt , skratt och letande. Så jag känn.er mig ganska uttömd nu. För att öar historien kort. Så är det fortsättning på min tand som ska rotfyllas. Jag bestämde mig med gubben som hade varit hos en tandläkare som gjorde snarkskena.

 

 

Han sa att ha är toppen bra och gör rotfyllning också. Så jag slog honom en signa och pratade med sköterskan som var toppen gullig. Berättade min historia och hin sa klart vi ska ta hand om dig du får komma på fredag. Det var en stor set som föll får mitt bröst.Äntligen ska jag slopa smärtor och att slippa äta så mycket värktabeller.


Har också hunnit med att boka klippning till torsdag och klo klippning Gullan på fredag. Hopps nu att jag får en bra natt sömn.

 

Måndagen den 15 november 2010 kl. 18:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Fars dag!

 

 

Kl19:35

Känns konstigt att inte ha en pappa att fira torts att han gick bort för så många år sen. Men han finns i mitt hjärta.

 

 

Det blev svärfar som vi firade idag med tårta och kaffe. Mycket prata och barnbarn trivdes som fisken i vattnet. Han fick av gammelfarmor 500 kr mycket pengar får en tvååring. Men det är pappa som förvaltar dom.

 

 

 

Efter några timmars trevligt umgänge så bra det av hemnot. Släpet av son och barnbarn. Sen tog husse en tur med hundar och jag började med middagen. Pannbiff med lök gräddsås och potatis gott var det.

 

 

Sen blev det en skön badtimme med en bra tidning och nu sitter jag med årets första glögg saffran som jag fick i födelsedags present av svägerskan. nu blir det tv och bara slappa.

 

Ha en fortsatt bra kväll


 

 

 

Söndagen den 14 november 2010 kl. 19:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Farmors solstråle fyll två år hurra,hurra

 

 

Kl 11:06

Var tog tiden vägen, man märker när man får barnbarn att man blir äldre fortare

I dag fyll mitt älskade barnbarn 2 år. Vi ska fira hans födelsedag här hos oss eftersom föräldrarna har separerat. Det ska bli roligt att se hur han reagerar.

 

 

 

 

I går skulle han ringa till oss och prat med farmor och farfar han är så duktig att prata. Nu har jag litet att såt i inför kalaset dom kommer kl 14. Återkommer efter kalaset.

 

Kl18:39 då har barn och barnbarn åkt hem det var en lyckad dag och kväll. William blev så glad för den stora lastbilen jag köpte. Hon ropade farmor hela tiden, jag kan inte annat säga att han är min stora kärlek i livet gubbe har fått kokurnans :).

 

Det trevliga är att vi ses i morgon då vi ska åka och fira svärfar på fars dag dom ska med. Då får man rå om solstrålen igen han är så underbar svår att beskriva man måst nog själv ha upplev det.
 

 

 

Lördagen den 13 november 2010 kl. 11:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

(Ingen rubrik)

Kl10:29 regnet det bara öser ner, mörkt och gråt idag. Då är jag glad att båda mina vovvar har hundtäcken så dom är torra.
En stor kopp kaffe framför datorn efter morgonrundan känns bra. Ingen ont i tanden nu. Men vaknade vid tre tiden och fick ta en värktablett.

 

 

I morgon fyller farmors solstråle två år. Så vi ska åka och köpa födelsedagspresent. Vi kommer att fira William hos oss med middag och tårta.

 

 

Dagen ska jag ägna mig till att sy gardiner till äldsta sonens sovrum. Har köpt mörka som han vill ha. Lite pyssel hemma också passar bra nu när det är ino0mhusväder. Sen blir det en lugn kväll med fredags mys framför tv.
 

Önskar er en trevlig helg

 

Fredagen den 12 november 2010 kl. 10:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

En trött dag

 

I dag orkar jag skriva lite. Har varit lite mycket just nu.
I år morse fick jag åka ner till vårdcentralen efter nattens dåliga sömn och smärta i fingret. Fingret var svullet och rött och dukade som om jag hade ett hjärta.

 


Efter 11/2 timme i väntrummet så fick jag träffa doktorn Hon skrev ut antibiotika i 7 dag. Dunder kur ätas i tre gånger om dagen. Eftersom jag knappt hade fått någon sömn under natten så var man trött igår.

 


På eftermiddagen bar det av till tandläkaren, för att kolla en tand som gjorde ont och alla blåsorna i munnen. Inget hål för den tanden var också rotfylld. däremot har jag ett sår som kan ha bidragit till smärtan. Jag har fått en bedövnings kräm som jag ska använda när jag äter. Men han sa att penicillinet kommer nu att slå ut alla bakterier. Skönt då kan man stå it ett teg till. Men jag kommer att vara på dom om min tand på måndag så att dom skyndar på, nog om mina tänder.

 

Nollgradig idag men med en sol. Skönt var det att vara ute i skogen idag. Fisksoppa med saffran i står på menyn och pannkakor.

Ha nu en trevlig kväll.

 

Torsdagen den 11 november 2010 kl. 22:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Måndag igen!!

 

 

 

Kl 10:45

Vakande till en kall och solig morgon 7 minus stod det på termometern. Det gillar jag.


Det var en trevlig fest i lördags alla vdar nöjda med matt och dryck. Och fina presenter fick jag också. Det blev lite spel med Wii mycket skratt var det. Dom sista åkte vid halv tre tiden.

 


I år var det en slö dag. Gubben och jag tog en tur till Dalarö med hundar som ligger vid havet.


Måndag igen med allt som ska göras allt från att dammsuga till simmig med Lotta.

 

 

Kl 18:28

En massa telefonsamtal idag. Till tandspecialisten, min tandläkare så man får ordning på sina onda tänder. Lotta var jätte duktig på hundsimmet idag. Så vi åkte förbi på vägen hem till djuraffären och handlade hem lite godsaker till båda.

Dom har lovat oväder som ska kom in till oss under natten morgonen vi får se vad man vaknar till i morgon. Några bilder från i går.

 

 

Måndagen den 8 november 2010 kl. 18:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Dagen D!

 

12:52

 

 

Då är det dagen D ska bli roligt att ha lite roligt fest i höst mörkret. God mat och dryck och en massa musik. Det har varit några intensiva dagar men nu så är all klar. Ska bra göra salladen sen så är alla välkomna i kväll.

Vinkar från en solig dag.

 

Lördagen den 6 november 2010 kl. 12:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Full fat mot helgen!

 

Kl9:37

God morgon solen skiner och frosten ligger vacker på gräset idag. Jag och vovvarna har varit ute på första morgon passet. Full far idag ska förbereda det sista inför festen på lördag.


Gubben handlar på systemet det som ska förtäras i morgon. Gullan fick sitt Back ont track täcke i onsdags. S¨å nu kan det regna och snöa best det vill båda tjejerna är klara för vinter.


Det blev ett bad får Gullan i går och borstig hon börjar också se ut som en naken hund all underhull är borta. Skönt när dom är klara nu med fällingen känns som jag har bott med hår överallt torts dammsugning varje dag.


Jag ska väl ta tag i mitt hem nu så allt blir klar för i morgon. Ha nu en trevlig helg.

 

Fredagen den 5 november 2010 kl. 09:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Solen hittad tillbaka!

 

 

 

 

 

Kl 14:42

Bättre sent än aldrig .

Det har varit en riktig härlig dag med sol och runt 8 grader kan inte klaga på det. 11/2 timme skogen idag Tog en del bilder på tjejerna som alltid. Två maskiner tvätt blev det idag inte så mycket annat i hushålls sysslor.

 

 

 

 


Det blev en sen kväll igår för det tog två timmar att handla det vi ska ha till festen på lördag och vi hämtade Gullans Back on track täcke också. Så nu kan regent och vinter komma mina älsklingar kommer inte att bli blöt eller frysa.


Efter runda nr två så fick Gullan sig ett bad så nu är hon ren bara föna som återstår.

 

 

 


Till middagen idag blir det korvstroganoff och ris. Sen när gubben kommer från jobbet så bär det av till affären idag också, vi ska köpa en skiva till köks ön och resten av varorna till lördagen.

Gubben min har blivit så duktig han åker kommunalt nu eter alla år med bilen. För billigt är det inte med bensin nu för tiden.

Krama

 

 

 

Torsdagen den 4 november 2010 kl. 14:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

(Ingen rubrik)

 

 

 

Kl9:15

En rikti grå och regnig november dag. Men så brukar det vara i novemer

Jag och hundarna har varit ute på morgon rundan, Vi hade tur som han hem innan  regnet kom.


ag slog av att ur många jag känner som är november barn i min närhet, och i går föddes ett november barn. Bästa vännerna blev mormor och morfar. Underbar med nytt liv. Vi kommer att prata barnbarn på lördag.


Det blir att fortsätta med städnig i dag golven ska torkas.

 

Sen blir det att handla in allt till lördagens fest. Ska bli trevligt att få rå om vänner och släkt med god mat, dryck och party musik.


Det verkar som Lotta har det jobbigt just nu tror det beror på simningen i måndags svor att gå med benet igen kan vara ansträngt. Vi får ta det med henne på måndag. Så det blir lite kortare promenader ett tag framöver för henne.


Ha en bra november dag kramar
 

 

Onsdagen den 3 november 2010 kl. 09:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Ett år äldre!!

 


Då var man en dag äldre eller är man????

Det blev en toppen dag i går många gratulationer både på FB, via telefon och sms. Vackra rosor och handgjord praliner som jag bra älskar. Små konstverk.


Lista på allt som ska inhandlas för festen på lördag är klar. Jag ska fortsäta att städa här hemma så lat är på topp till på lördag.

Hundarna hat fått sitt och jag har fått mitt goda kaffe med choklad.

 

Ja vill ännu en gång tacka alla för dom fina grattis hälsnignarna kramar på er
 

 

Tisdagen den 2 november 2010 kl. 10:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Ett år äldre var tog året vägen

 

Kl 10:21

Då har man blivit ett år änder idag, var tog året vägen. Det bara går fortare och fortare:)

Jag har blivit så uppvaktad av vänner och släkt så jag känner mig så glad tänk vad ett sådant ord kan göra människan lycklig.

 

 

Känner spå mig att det blir en toppen dag. Denna vecka går i planering och förberedelse för lördagens fest då några av mina vänner och släkt ska komma på lite fest hos mig. Lite go mat och dryck ska inhandlas och sen fixa med bra musik så är kvällen räddad.

 


Simning står på lottas schema och lit städnig hemma också. Ska också sätt mig att planer vad som ska handlas till festen.

Ha nu en toppen dag det ska jag ha

 

Måndagen den 1 november 2010 kl. 10:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010