Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Solen hittad tillbaka!

 

 

 

 

 

Kl 14:42

Bättre sent än aldrig .

Det har varit en riktig härlig dag med sol och runt 8 grader kan inte klaga på det. 11/2 timme skogen idag Tog en del bilder på tjejerna som alltid. Två maskiner tvätt blev det idag inte så mycket annat i hushålls sysslor.

 

 

 

 


Det blev en sen kväll igår för det tog två timmar att handla det vi ska ha till festen på lördag och vi hämtade Gullans Back on track täcke också. Så nu kan regent och vinter komma mina älsklingar kommer inte att bli blöt eller frysa.


Efter runda nr två så fick Gullan sig ett bad så nu är hon ren bara föna som återstår.

 

 

 


Till middagen idag blir det korvstroganoff och ris. Sen när gubben kommer från jobbet så bär det av till affären idag också, vi ska köpa en skiva till köks ön och resten av varorna till lördagen.

Gubben min har blivit så duktig han åker kommunalt nu eter alla år med bilen. För billigt är det inte med bensin nu för tiden.

Krama

 

 

 

Torsdagen den 4 november 2010 kl. 14:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.