Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En trött dag

 

I dag orkar jag skriva lite. Har varit lite mycket just nu.
I år morse fick jag åka ner till vårdcentralen efter nattens dåliga sömn och smärta i fingret. Fingret var svullet och rött och dukade som om jag hade ett hjärta.

 


Efter 11/2 timme i väntrummet så fick jag träffa doktorn Hon skrev ut antibiotika i 7 dag. Dunder kur ätas i tre gånger om dagen. Eftersom jag knappt hade fått någon sömn under natten så var man trött igår.

 


På eftermiddagen bar det av till tandläkaren, för att kolla en tand som gjorde ont och alla blåsorna i munnen. Inget hål för den tanden var också rotfylld. däremot har jag ett sår som kan ha bidragit till smärtan. Jag har fått en bedövnings kräm som jag ska använda när jag äter. Men han sa att penicillinet kommer nu att slå ut alla bakterier. Skönt då kan man stå it ett teg till. Men jag kommer att vara på dom om min tand på måndag så att dom skyndar på, nog om mina tänder.

 

Nollgradig idag men med en sol. Skönt var det att vara ute i skogen idag. Fisksoppa med saffran i står på menyn och pannkakor.

Ha nu en trevlig kväll.

 

Torsdagen den 11 november 2010 kl. 22:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.