Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

(Ingen rubrik)

Kl10:29 regnet det bara öser ner, mörkt och gråt idag. Då är jag glad att båda mina vovvar har hundtäcken så dom är torra.
En stor kopp kaffe framför datorn efter morgonrundan känns bra. Ingen ont i tanden nu. Men vaknade vid tre tiden och fick ta en värktablett.

 

 

I morgon fyller farmors solstråle två år. Så vi ska åka och köpa födelsedagspresent. Vi kommer att fira William hos oss med middag och tårta.

 

 

Dagen ska jag ägna mig till att sy gardiner till äldsta sonens sovrum. Har köpt mörka som han vill ha. Lite pyssel hemma också passar bra nu när det är ino0mhusväder. Sen blir det en lugn kväll med fredags mys framför tv.
 

Önskar er en trevlig helg

 

Fredagen den 12 november 2010 kl. 10:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.