Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Farmors solstråle fyll två år hurra,hurra

 

 

Kl 11:06

Var tog tiden vägen, man märker när man får barnbarn att man blir äldre fortare

I dag fyll mitt älskade barnbarn 2 år. Vi ska fira hans födelsedag här hos oss eftersom föräldrarna har separerat. Det ska bli roligt att se hur han reagerar.

 

 

 

 

I går skulle han ringa till oss och prat med farmor och farfar han är så duktig att prata. Nu har jag litet att såt i inför kalaset dom kommer kl 14. Återkommer efter kalaset.

 

Kl18:39 då har barn och barnbarn åkt hem det var en lyckad dag och kväll. William blev så glad för den stora lastbilen jag köpte. Hon ropade farmor hela tiden, jag kan inte annat säga att han är min stora kärlek i livet gubbe har fått kokurnans :).

 

Det trevliga är att vi ses i morgon då vi ska åka och fira svärfar på fars dag dom ska med. Då får man rå om solstrålen igen han är så underbar svår att beskriva man måst nog själv ha upplev det.
 

 

 

Lördagen den 13 november 2010 kl. 11:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.