Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En dag av allt

Kl18:40 Det har varit en dag av allt kan kan tänka sig gråt , skratt och letande. Så jag känn.er mig ganska uttömd nu. För att öar historien kort. Så är det fortsättning på min tand som ska rotfyllas. Jag bestämde mig med gubben som hade varit hos en tandläkare som gjorde snarkskena.

 

 

Han sa att ha är toppen bra och gör rotfyllning också. Så jag slog honom en signa och pratade med sköterskan som var toppen gullig. Berättade min historia och hin sa klart vi ska ta hand om dig du får komma på fredag. Det var en stor set som föll får mitt bröst.Äntligen ska jag slopa smärtor och att slippa äta så mycket värktabeller.


Har också hunnit med att boka klippning till torsdag och klo klippning Gullan på fredag. Hopps nu att jag får en bra natt sömn.

 

Måndagen den 15 november 2010 kl. 18:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.