Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Data strul

 

Kl 16:25


Suttit mest hela dagen till och från vid datorn. En massa fel blir galen, så jag väntar på gubben.

Det blev två timmar skogen jätte skönt väder sol och frostiga träd vackert.

 

Tvätta en maskin och skurat badrummet det ena. I kväll blir det hemmt mat.

 

Ganska komiskt dom ringde från tandläkaren i stan och hade en tid till mig. Men jag tackade nej. För jag har nu en ny tandläkare som gör allt jobb där stannar jag.

 

Ska se om gubben får ordning på min dator så jag kan fortsätta att jobba här inne. Längtar till i morgon då ska jag klippa mig så skönt.

 

 

Kl 23:15

Har inte kommit i säng ännu, det blev lite nytt på hemsidan så jag vill göra klart det. Yngsta sonen berättade att han fått svar på två praktikplatser. Ett ska han åka och titta på i morgon. Han ska göra praktik i 10 veckor börjar i januari är via sin utbildning i inom data värden.

Gubben var en sväng över till äldsta sonen och barnbarnet som var riktig grina sa pappa när han hämtade honom på förskolan. Men när han såg farfar i dörren sken han som en sol och allt var toppen igen. Jag tror att jag nu ska lägga huvudet på kudden och sova god natt. 

Onsdagen den 17 november 2010 kl. 16:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.