Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Skönt att vara på bannan igen!

Kl16:26

Snabeldraken har fått jobbat lite nu på eftermiddagen. Byte matta i vardagsrummet. Nu när hundarna har fält färdigt. Ska ta tag i jul lådorna en del att stryka gardiner och dukar.

Gubben kommer vid femtiden så jag ska vät ta tag i middagen och stoppa tvätten i tumlaren
 

 

 

Måndagen den 22 november 2010 kl. 16:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Lite vitt från himmelen!

 

 

Kl10:42

I natt var det lugnt med tanden men då tog en tablett så¨slapp jag lika vaken i timmar skönt. Mörkt och grått klev upp vid 8 tiden då hade gubben redan åkt till jobbet. Jag och vovvarna åt våran frukost sen vid 9 tiden blev det utgång. En tur till skogen det var riktigt skönt att få komma ut efter fela dagar inomhus. Jag är ju van att vara ute varje dag och då långa sköna promenad i skogen med tjejer.

 


Känner mig lite bättre i alla fall. Vet att jag får dras med förkylningen ett bra tag men den gör inte ont det är det bästa. Räknar ner dagarna till tanden nu äntligen ska bli helt smärt fri.

 

 

Ska börja att gå igenom vina advents saker som ska upp snart. Måste ta tag i hemmet också här framöver i veckan. Med snabeldraken och trasor och annat som tillhör städningen.

Ska ta mig en tur till centrumet för att inhandla det som fattas till middagen senare.Hej!


 

 

Måndagen den 22 november 2010 kl. 10:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.