Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En vintrig morgon i skogen

Kl 11:27

 

 

Vaknade av att snön dalade ner, frukost och sen vid halv nio tiden gick vi i väg till skogen. Möte hund kompisar så det blev en studs prat sen bar det av till skogen. Det är så härligt att se min ena hund hon gillar värkligen vintern tok springer när det finns snö. Det blev 11/2 timme i skogen mycket vilt att spåra och en och annat aktivitet med favorit hundgodis som jag gjorde i går.

 


Strök allt i går så i8 dag ska jag börja nu att pynta inne. Får se om jag sätter i gång lussekatt ska bakas också. Hundsim för Lotta ska det också bil vid fyra tiden. Sen ska vi börja att dekorera utomhus med belysning. Vi är några familjer som gör riktigt juligt på våra hus. Det brukar uppskattas av dom som går för bi. Roligt att sprida lite glädje.

Kl 14:27

Kl 14:23 Det snöar fortfarad adels vitt underbar tycker jag. Inget pynt ännu det blev badrums renöring och bak lussekatt. Dom står och jäser nu. Ska också baka pepparkakor och vanliga bullar. Det får bli efter Lottas hundsim. Pynta blir det i morgon. Lite varje dag. 

 

Tisdagen den 23 november 2010 kl. 11:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.