Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Det har varit full rulle hela dagen

 

Kl22:50

Helt slut tömd på energi nu. Ska snar ta och släpa mig till sängen. Men måste först varva ner. Baket blev klar på kvällen saffranskorp och kolasnittar. Pyntat i hemmet och baksidan och den inglasade altan fick sina ljus. Gubben ska ta framsidan på fredag.

I morgon blir en lugn dag ska sy fyra kuddfodral med tomtar på som ska var i soffan. äldsta sonen ringd för barnbarnet ville prata med farmor, just nu är jag favorit. Vi ska eventuellt ha honom i helgen så ska han sova över. Det blir puka i baken då. Var ett tag sen jag åkte kan bli roligt. Nu säger jag god natt.

 

 

Onsdagen den 24 november 2010 kl. 23:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Bak och pynt!

Kl10:42


Vackert vitt ute, vi ska snar ge oss i väg till skogen. Dagen kommer att fortsättas med bak och pynt. I morgon bär det av till tandläkaren och göra rotfyllningen.

 

Kl10:10 

1 1/2 timme i skogen mycket snö Gullan var som galen. Som en hästs på grön bete:) Hon gillar värkligen vintern.Sen var det full rulle för det fanns en massa goa lukter att spåra rådjur.

 

En kopp kaffe och nybakt matbröd sen är jag i form för dagens bak som ska bli kolasnitar ,saffran och mandel skorpor. Får sen om jag också gör en satt vanliga bullar. Sen blir det allt pynt och städningen som är kvar. I kväll ska gubben och jag dekorera huset med lite ljus och pynt.

 

 

Onsdagen den 24 november 2010 kl. 10:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.