Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vart tog dagen vägen

Click to play this Smilebox invite
Create your own invite - Powered by Smilebox
This invitation card personalized with Smilebox

 

Lite har jag fått gjort i dag. Pepparkakorna är klara och badrumän rena och snygga Det blev en sväng till affären och och sen tog jag en promenad  med tjejerna. Det blev köttbullar, makaroner och gräddsås till middag. Ska se ett tv program vid åtta tiden sen ska jag sy mina kuddar. Dagen gick så fort. så allt han jag inte med. Men det kommer en morgondag också.

 

 

 

Tisdagen den 30 november 2010 kl. 19:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Göra nytta idag

 

I dag låg vi kvar till åtta. Ingen ide att gå ut så tidigt när det är så kalt så vi väntade tills det var -7 då gav vi oss ut till skogen det gick toppen bra utan kramper. det blev en timme. Solen skiner nu och det blir vacker vinter dag.


I dag ska jag inte sitta framför datorn så mycket har jag bestämt. Behöver göra lite nytta hemma. Ska sy mina julkuddar och baka pepparkakor och badrummen ska få sig en omgång och snabeldraken ska jobba.

 

Tisdagen den 30 november 2010 kl. 11:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.