Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Sonen fått sin dom och recept inlagt!

 

 

Det gick bra på intervjun . han får besked nästa vecka. Han var också hos tandspecialisten för att kontrollera sitt bettfel. Det är så allvarligt. Dom har bestämt att det blir tandställning det brukar bli bra till 90% annars är det kirurgisk ingrepp något dom helst vill slippa. Det blir en kostnad på 16000-18000 kr. Men det är viktigt så det är bra att göra tycker vi.


Jag har också gjort en undersida på recept med julgodis och bak verk.

 

Onsdagen den 1 december 2010 kl. 19:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Det var inte skönt ute.

 

Det blev en timme i skogen . Men dom fick nog kramp en massa gånger blev mer att sanna och massera än att gå. Det blev att värma upp ordentligt. Solen sken med det bet ändå i kinderna. Väl hemma så blev det en stor kopp kaffe och en ny bakat matbröd det var och och kaffet värmde skönt.

Nu ska jag sätt mig vid symaskinen och sen ska jag göra långkok på Gulaschsoppa som vi ska ha till middag det passar bar när det är kallt ute.

 

Onsdagen den 1 december 2010 kl. 13:39

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Vintern har tagit över nu

 


Då var vi inne i julmånaden. Undrar om den går lika fort som dom andra. Tycker nu för tiden att det snurrar fortare dagar och veckor år


 

-14 ute. Det blev en kort promenad. Kaffe och lite data, Bädda ren i sonens rum och damsugga där. Baka börd och sen äntligen sy mina jul kuddar.

yngsta sonen ska på intervju för praktik i 11 veckor nu på morgonen i tåg och buss kaoset får se om han kommer i tid. Sen ska han till tandspecialist för kontroll av sina underbett. Hoppas nu att han kommer fram.

 

Onsdagen den 1 december 2010 kl. 09:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.