Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

God mat och bara mys

Mätt och belåten. Det blev Lövbritt men champinjon och senapssås och rå stekt potatis och ett glas rött. Både gubben och sonen gillade maten roligt. Eftersom jag gillar att testa nya recept så är det roligt när det uppskattas

Nu ska jag lägga mig i ett skönt bad och sen blir det på spåret. Sen ska jag och gubben testa Mario.

 

Önska all en trevli kväll 

 

Fredagen den 3 december 2010 kl. 18:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Kvällen är räddad

 

 

 

God eftermiddag mina vänner.

Det blev inget centrum besök i dag, gubben ska ändå handla på vägen hem så då slipper jag. Jag testade ett recept från godkväll Kryddiga rostade nötter dom blev jätte goa. Något jag kan rekommendera om man gilla nötter.

Det blev en sven ut med hundarna nu på eftermiddagen det snöar fortade väntar på att dom ska ploga här in i villa området. Det är bara -3 ute känns ok. Sen tog jag in posten och då har mitt efterlängtade Super Mario spel till Wii kommit specialutgåvan. På 80-talet och 90- talet spelade jag mycket Mario. Så gubben och jag ska testa i kväll det lär bli många skratt.

Till saken hör att alla mina barn har spelat tv spel och data spel framförallt dom två yngsta. Så man har varit insatt i det. Men nu i år så köpte vi till oss själva ett Wii så vi kan välja vad vi vill ha för spel. Tror man aldrig blir för gammal barna sinne sitter rotat i mig.

Önskar all en eftermiddag kväll


 

 

Fredagen den 3 december 2010 kl. 15:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Då var det fredag igen

 Stora snöflingor faller ner och -4 grader. Riktig behagligt i dag så vi kunde ge oss ut redan på morgonen en timme i skogen.

Väl hemma så fick tjejregn ett varsitt grisöra och matte en kopp kaffe. Då var det fredag igen de är snart andra advent det går med en hiskeligt fart nu.

I dag blir det att göra litet nytta. Dammsugaren sk göra sitt och en sväng till centrum. I kväll blir det lite god mat och ett glas rött till.

I morgon eller på söndag blir det julmarknad i Tyrestaby Vår se om vi hitta något gott att köpa. Hej

 

Fredagen den 3 december 2010 kl. 11:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.