Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Julbak står på schemat nu

 

 

 

Plusgrad så det var lite tukt att gå i snön. Men tjetjen var överlycklig att få komma i väg. Dom älskar när vi åker i väg till olika utflykt.

På vägen hem tog vi en sväng till Jula gubben skulle in där själv gick jag in till Coop för lite inköp. Vi är så sugna på Jansson så det ska jag göra, köttbulla och rådkål blir det också.

Nu ska jag baka två sorters kakor. Den ena är jag uppvuxen med sen barndomen. Jag har lovat att göra lite till lillebror också hans favorit kakor.

 

Söndagen den 5 december 2010 kl. 14:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Andra advent

Då var det andra advent julen närmar sig med stormsteg. Nollgradigt idag. Jag och gubben har ätit frukost vid tio tiden ska vi åka i väg med hundra till Gålö för en promenad.

 

Söndagen den 5 december 2010 kl. 09:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.