Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Tiden

OM TID

Var sak har sin tid!

Men vad är tid?

Tid är pengar, men det är

också att inte ha tid.

Tid är något man inte har,

men som man får ta sig

tid till.

Tänk på det! Om du har tid.....

 

Måndagen den 6 december 2010 kl. 23:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Blev inte som vi planerade

 

Som rubriken säger så blev det inte någon fika stund tillsammans med kompisen. Det har varit omöjligt för oss att få träffas trots att vi bor nära antigen har vi varit sjuka i omgångar eller så har det varit annat.

När hon kom och stod i hallen så ringde hennes mobil och det var hennes gubbe som behövde åka till sjukhuset. Och eftersom hon har bilen så var det bara att åka. Vi började att skratt. 5 min fick vi. Men jag sa att jag är gräsänkling nu i vecka så vi bokade i torsdags kväll. Då kan vi babbla och rå om varandra ordentligt. Hon ska visa mig hudvårdsprodukter hon använder som tydligen är riktigt bara sådant gillar jag.


Vi har varit ute på eftermiddags promenaden nu varde plogat ordentligt. Hundsim och en sväng till djuraffären sen på eftermiddagen.

Kör försiktigt
.

 

 

Måndagen den 6 december 2010 kl. 13:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Ännu en ny vecka

 

Då var det måndag igen, ny vecka nya utmaningar. Hundar och jag har varit ute det var inte lätt för det har kommit en massa snö i natt och dom har inte hunnit med att ploga. Vi möte hundkompis Lass en shelti kille.

Väl hemma igen så tog jag ta i dammsugning och plockade undan en del. Sen ringde jag till Tadregleringen för att boka tid till sonen för tandställning. Hon skulle ringa upp sen hon pratat med tandläkaren.

 

 

Får fik sällskap idag av en vän vi har pusslat så länge för att träffas så idag vid halv tolvtiden kommer hon trevligt.

Tandläkare besök för mig på onsdag har varit tabell fri nu i snart 4 dagar inte haft ont alls så han kan kanske äntligen få ta död på trötthet. Blåsorna också borta tack vare en personal på apoteket som tipsade om ett par jätte bra tabletter. Jag har antagligen haft en hög halt av bakterier i saliven skönt är det i alla fall.


Från och med i morgon är jag och sonen ensamma gubben ska upp till Avesta och jobb kommer på fredag igen. På eftermiddagen blir det Lottas vecko hundsim.

Var rädd om varandra

 

 

Måndagen den 6 december 2010 kl. 10:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.