Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Trött men nöjd.

 

 

 

 

Det har varit en lång dag men nu är vi i mål skönt. Gick hemifrån 1215 var framme 13:49 hade tid hos tandis kl 14 det var precis tajmat. Tog en timme hos tandläkaren det gick smärtfritt denna gång så skönt både för mig och för honom. Nu ska det villa till den 21 januari då ska permanenta fyllningen sätta på.


Det blev inte affärer efteråt vill hem till hundarna och att få laga mat. Var hemma vid halv fem. Bytte om och tog en sväng med vovvarna. sen blev det middag oxfilé, pomes och bea och grönskar och ett glas rött det hade jag förtjänat. Mätt och tröttär jag kommer sova ovaggad i natt.

ha en trevlig kväll kramar

 

Onsdagen den 8 december 2010 kl. 19:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Tandläkar besök

 

 

Vaknade till en kall morgon -10. Frukost och sen en kortare tur med hundarna. För kallt för lotta hon har så svårt att gå när det blir så kallt.

I dag är det tredje gången gillt till tandis. Skillnaden är att det har varit lugnt i munnen sen fredagen föra veckan. Inga blåsor inga smärta i tanden alls, så jag har stora förhoppningar att han får göra klart rotfyllningen sen en par veckor vila sen göra slut jobbet som är minst smärtsamt. Ska nog unna mig en topp för en av mina favorit butiker ligger i Nacka forum så då kan jag kanske belöna mig själv.

Mycket mer hinner jag inte idag för det tar en timme ditt så jag måste byta buss också krångligt men så är det nu när gubben är borta. Tur att sonen är ledig och kan ta hundarna.

Ha en bra dag

 

Onsdagen den 8 december 2010 kl. 10:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.