Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Gubben hemm igen

 

 

Sen middag idag halv åtta. Jag fick vänta på gubben som skulle handla det som fattades för taco som vi ha haft till middag. Kallt -10 nu gubben tar sista rundan skön. Ett par maskiner tvätt och tumling har jag fått gjort skönt. Sen har jag suttit och klurat varför det helt plötsligt inte går att få översättning på utländska sidor. Sonen kar gjort en scanna på datorn min. Men inte hjälpte det jag har klurat också. Gubben ska titta lite morgon.

 

Fredagen den 10 december 2010 kl. 21:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Snart dags för tredje advent

 

 

 

Vart tar veckorna vägen ja den som visste det.

 

-5 idag solen kikar fram. Kortare morgon runda tar den långa senare då solen lyser kan var trevligt.


I dag kommer gubben hem från Avesta ska bli trevligt att få hem honom. Yngsta sonen är på anställnings intervju om praktikplats. Hopps nu att han får den. Ska praktisera i 10 veckor från och med januari. Ingår i hans utbildning han utbildar sig som nätverkstekniker i Windows. Ha är värkligen duktig i det han gör.


Roligt att alla mina tre söner har så olika yrken äldsta är utbildad målare men i dag jobbar han som snickare bra att ha i familjen. Mellersta sonen är på något som heter dagligverksamhet där dom jobbar för kommunen det det går bra för all tre det värmer gott i mitt hjärta.

Ha en bar dag

 

 

Fredagen den 10 december 2010 kl. 10:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.