Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Julgranen är klädd

 

 

 

-8 det kryper upp graderna på kvällarna. Gubben känner sig bättre efter han har vilat och fick i sig lite middag. Som blev falukorv med senapssås och kokt potatis. Våra garn som vi har haft har tydligen gjort sitt så vi fick åka och köpa en nu på kvällen och jag ville ha ledbelysnig för det dar mindre el. Det blev att inhandla granen på City Gross. Handlade lite anat också när vi ändå var i affären.


Har njutit av Svenska hjältar. Där man blir både tårögd och glad. Tvära kast i känslorna med bra program tycker jag. Snar så är lucia dagen till ända.

 

Måndagen den 13 december 2010 kl. 22:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Hemma igen

 

 

Då var man hemma igen känns nästa som man är på löpande band när vi all kvinnor sitter och väntar. Missuppfatta mig rätt jag är tacksam och glad att vi får göra mammografi och ta cellprov.


Lunch har jag fått i mig också Gubben har gått och lagt sig inget arbete idag känner sig inte kry mår illa och har magproblem. Han är sällan hemma. Det blir en skocks tur på eftermiddagen med hundar och idag ska jag klä granen också.

Hej

 

 

Måndagen den 13 december 2010 kl. 12:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Lucia morgon

 

 

Vaknade vid tre tiden och låg vaken i 11/2 timme innan jag somnade om så när kl rigde var jag trött. Då var det luchia inget som jag firar länbger det var  när barnen var små.  Och när man sälv var med i kören i skolan då gick man i tåget.  I år blir det inte på barnbarnets förskola men kanse nästa år.


I dag ska jag till södersjukhuset för mamografi. Gubben min skia köra mig så man kan komma hem fort.  I går gjorde jag min första film som jag lagt i här innen. Jätte roligt när man vet hur man gör. Riktigt kallt i går kväll -13 nu är det bara -7. Tvära kast  mella graderna. ha ne en trevlig luchia dag

 


 

Måndagen den 13 december 2010 kl. 09:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.