Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Det snöar fortfarande.

 

 

 

 

Eftersom Lotta mår bättre i kroppen idag så tog vi oss ut i detta väder. Man ser knappt framförig så mycket snöar det här. Men det blev en timme skönt och svettig. Sen passa jag på att skotta bak och framsida på huset. Man får säker göra det igen.

 

 

Pratat bort en stund med vän och get henne lite tipps hon ska få sin första dator av hennes bror den är begagnad. Så jag kommer att hjälpa henne på väggen. Sen slog jag en signal till svärmor angående julen. Vi bestämde att vi skulle fira hos dom med min mans syskon och barn roligt. Eftersom vi inte har barnbarnet denna jul så träffar vi honom juldagen. Det brukar bli trevligt och massa prat och god mat.


Badrummen är klara skönt. Gubben ska åka förbi vet för att köpa tabletter till Gullan för hon är så rädd för fyrverkerierna. Middagen vet jag inte vad vi ska äta så jag ger gubben fria händer till det.

Kramar

 

Torsdagen den 16 december 2010 kl. 15:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Snö storm

God morgon vänner                      

  och bloggare!       

 

Dom varnade för snöoväder på radion och att tågen hade problem. Då är man glad att man inte behöver åka till ett arbete. Tvära kast i väderleken i går sol och idag snöstorm.


Jag och tjejerna så nog ut som snögubbar när vi vandrade på morgon rundan. Hoppas nu att det lugnar ner sig under dagen så vi kan ge os ut i skogen Lotta mår mycket bättre nu när hon fått sin medicin.

 


I dag så ska jag städa som det heter badrummen två st ska få sig veckorengöringen, med byte av handdukar och badrumsmattor. Tvättmaskinen ska få göra sitt också. Sen ska hundarna få lite hudvård av tandborstning och lite genom gång.

 

Hoppas ni inte snöar bort idag kramar  

 

 

Torsdagen den 16 december 2010 kl. 10:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.