Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Hundmässan.

 

 

 

Det blev ett par timmar på mässan. Folk i massor . Det misstaget jag gjorde var att inte ta ut pengar i förskott så det blev att stå i en halvtimme i kö vid bankomaten Men jag hade inte brotomt så det var ok. Sen köa till garderoben. Sen ringd jag svägerska för att höra vart hon var. Hon var vid utställnings ringen. då jag äntligen hade kommit dit så skulle hennes tik Jenna ställas ut Det gick ganska bar för dom. Det tog ett tag innan det var klart kände i ryggen efter så lång tid stående. Jag tog sen en tur runt för att se vad som fans och sen blev det en del inköp för vovvarna. Mycket roligt att handla en del gratis saker också.
Det blev en korv och en kopp kaffe.

 

 

Sen vandrade jag till svägerskans rasmonter där hon stod. Han vi prat lit och jag gosade lite med Jenna. Sen ringde jag gubben att han kunde hämta mig. Tröt i både huvudet och i bena så var det sköt att komma ut och sätta sig i bilen. Det blev en trevlig dag.

Jag blev riktigt om tyckt av mina tjejer när jag kom hem med så mycket godsaker. Ska bli skönt med en promenad sen med vovvarna.

Kramar

 

Lördagen den 18 december 2010 kl. 17:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.