Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Inför julen

 

 

 

 

 

 

 

Jul

Tomma börsar, fulla kassar, alla jäktar, alla stressar, trött är tomten där han tassar, han som ska se till att alla får sin allra finaste jul i år.

 

Nu stundar julen

Åter julen stundar åter man begrundar tomtens goda sinne , tomten orörd utav tiden som när åter jul är inne åvägabringar frid.

 

 

Man frågar varifrån han kommer

och varthän han går.

Svaret ännu återstår.

Säkert vet man dock

att han utan lock och pock

alltid , alltid kommer åter.

 

 

 

Den Bästa klappen

Kärlek och omtanke är den bästa julklappen. Det är ingenting  som behöver några miljoner när man vet att man är älskad. Inte heller är det mängden  av julklappar som är det viktigaste, det är tanken bakom, att just denna människa är älskad. Då upptäcker man plötsligt hur rik man är.

 


 

 

Söndagen den 19 december 2010 kl. 22:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Juligt och vintrigt Hanige

 

Söndagen den 19 december 2010 kl. 14:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Julhandlat

 

 

Snön bara faller och faller fick skotta oss ut idag tar tid för kommun att ploga små vägarna. Inte lätt att vara liten hund nu när det är så mycket snö överallt.


Gubben och jag åkte iväg och handlade nu på förmiddagen, inte mycket folk det var skönt. Då har man handlat allt som ska vara på juldagen då firar vi jul med barnbarn. På julafton åker vi till svärföräldrar och firar jul alle hoppa.

I dag kommer mina barn vi ska fira mellersta sonen som fyllde 26 den 14 december. Det blir stek med gräddsås och potatis och sallad hans favorit mat. Sen blir det kladdkaka med pepparkakas smak och bär med vispgrädde. Han får pengar för han ska gör sig en tatuering.

Kaffe och sen ska jag och vovvarna pulsa ut i snön.

Ha nu en trevlig advent

 

Söndagen den 19 december 2010 kl. 12:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.