Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Har städat i dator i kväll.

Riktigt kallt man vill inte stick näsan utanför dörren i kväll

Inte bara hemmet har fått julstädnig utan också datorn. Rensat bort massa bilder och sådan som man inte vill  eller behöver längre. Sen instalerade jag ett nytt bränarprogram . Gullan har fått vila nu på kvällen. Jag tor inte det är något allvaligt men att hon gjorde illa sig  i går när vi var i skogen.

Ska snar ta och krypa ner i min varma säng .

Önskar alla en god natt.

 

Tisdagen den 21 december 2010 kl. 23:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Städar vidare

-12 står det nu man är glad att man har varmt och gott inne. Nå har jag gjort kola som jag ska doppa i choklad sen. Badrummen är klara två maskiner klara. Hundar har fått lite ompyssling som tandborstig, klor och öron.

Är lite orolig för Gullan som har visat att hon har ont i fram benet mina vovvar och deras ben det tar aldrig slut. Vila för henne blir det ingen skog idag tyvärr men det är förkalkat ändå.

Ska snart en lite tur med dom efter kaffet sen är det bra dammsugning och lit torkade av köksskåp kvar.

 

Tisdagen den 21 december 2010 kl. 13:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

En dag närmare julafton

 

God morgon vänner.

-10 har sovit gott inatt, det var sköt att liga kvar i sängen och dra sig till åtta idag. frukost framför tv, sen in och kolla mail och skriva lite i bloggen. Sen blir det att klä sig till tänderna så man håller sig var när vi ska ut.


I dag ska jag städa lite här hemma dusch och badrummet ska få sig en omgång och rena handdukar ska bytas. Dammsuga överallt .
Jag ska också baka en apfelstrudel som är en österrikisk kaka med äpplen som jag åt mycket i min barndom. Ha nu en bra dag och kör försiktigt om ni ska ut i trafiken. 


 

 

Tisdagen den 21 december 2010 kl. 08:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.