Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Flitig som en myra

 

I dag har jag varit flitig sim en myra. Köttbullarna klara skönt, skinkans ska bara griljeras. Sovrummen har fått sig en omgång av dammsugaren.

Lunchen är avklarad mätt och belåten och en kopp kaffe i högsta hug. Ska ut en sväng med vovvarna sen blir det koka knäcken. Bra -11 så man kanske kan ge sig ut en stund från stugvärmen.
Kramar

 

Onsdagen den 22 december 2010 kl. 13:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Inför julen

 

 

Vaknade till en riktig kall morgon , skönt att man har det varmt och gott inne. Ska fylla på till fåglarna idag så dom får att äta.

En kortare promenad blev det nu på morgonen det gick bra med Gullan men dom förs om tassarna. Sitter och lyssnar till julmusik på datorn Sanna, Shirley och Sonja tycker dom är så duktiga.

Julskinkan är nu i ugnen ska göra köttbullar och lite mera knäck. I dag ska jag fortsätta att dammsuga sovrumsdelen och bädda rent.

Lite att pyssla med med i min egen takt.
Klä är varmt och kör försiktigt om ni ska ut kramar

 

Onsdagen den 22 december 2010 kl. 10:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.